| alexinioh a întrebat:

Cu danabol cresti mult in masa musculara, vreau argumente.

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Da, masa musculara creste in draci, dar sunt FOARTE multe efecte secundare si FOARTE probabil sa ti se intample, de asta incept prima data cu astea:
1. Efecte secundare cardiovasculare; Aici vorbim de inima, scade colesterolul bun HDL si creste nivelul celui rau LDL. Situatia ar putea fi tinuta sub control cu o dieta stricta ( evitarea consumului de carbohidrati simpti, evitarea consumului de grasimi saturate, dieta omega 3, etc ), ai putea avea probleme cu tensiunea arteriala. Deja cele de mai sus ar trebui sa fie indeajuns incat sa te tina departe de steroizi.
2. Efecte secundare asupra ficatului ( pentru ca vrei oral si ti-e frica de injectie )
Danabol este considerat un steroid cu potential toxic ridicat pentru ficat, trebuie folosit neaparat Liv-52 sau Essentiale Forte N, ciclul nu trebuie sa depaseasca 6 saptamani. Nu poti consuma alcool si atentie sporita la medicamente gen paracetamol.
3. Efecte secundare asupra testosteronului
Dupa ce nu mai iei danabol, nivelul testosteronului e bulversat rau, trebuie neaparat sa faci un post-cycle ( Clomid, Nolvadex). Daca nu faci, ramani cu dezechilibru hormonal ( nu vrei asta ).
4. Efecte secundare androgenice si estrogenice
Poate aparea o marirea a tensiunii arteriale + palpitatii, trebuie folosit probabil Colefinul ( nu vrei sa te joci cu probleme din astea).
Ginecomastia ( -> Tate, Sani ) este foarte probabila, iti trebuie probabil un antiestrogeni ( Proviron).
Acnee masiva pe gat, fata, spate, daca esti predispus poate accelera calvitia ( Chelie ).

Da, cu danabol cresti mult in masa musculara, mai mult decat probabil iti imaginezi tu, dar pierzi tot daca nu faci un post-cycle calumea ( perioada cand ai terminat de luat danabol ). Cam toti fug de orali, foarte multe efecte secundare doar pentru masa musculara, intereseaza-te de injectabili.

* Daca ai mai putin de 21 de ani, sa nu te puna dracu sa te atingi de steroizi, deja e ''recomandat'' sa iei dupa 25 de ani.

Si acum, un sfat prietenesc, nu te baga in asa ceva, ramani la proteine + creatina + amino-acizi, vezi de pre-workout, post-workout, dieta stricta, odihna, rutina calumea si o sa ajungi departe, plus mult mai sanatos.

4 răspunsuri:
| Mimo2 a răspuns:

Are capacitatea de spori mult efectele altor steroizi de baza precum testosteron sau trenbolon. De aceea nu se foloseste singur, iar cei care o fac raman la final dezamagiti, cresterile in masa musculara disparand dupa incetarea administrarii.

| BuLaNNNeL a răspuns:

E cel mai comun si slab anabolizant. Nu-l lua de capul tau ca dai in belele. Plus ca nu se administrează singur ci in combinatii.

| alexinioh explică (pentru N0xEterniS):

Iti multumesc foarte mult, tu ai vorbit cel mai in detaliu si mai clarificat peefect, am doar 17 ani ca sa stii. Doar aveam intentii, dar ca mi-ai zis acum mi sau dus inte tiile! laughing mersi oricum!

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexinioh):

Eu am 46 in brat si pot face tractiuni cu 30 kg legate de mine la o greutate de 95 kg si nu am folosit stero niciodata si nici nu o sa folosesc.