Si gfx-ul da rezultate bune (ex. colegul meu de sala), si whey-ul de la ON (ex. eu); btw e cam aiurea sa compari un gainer cu un whey
La bani iesi cam la fel daca iei sacul ala de 4.5 kg de whey (pun la socoteala si dextroza si creatina)
Nu ma intreba de performante la whey (cate kg in cate luni, cati cm s.a.) ca nu sunt genul ala de sta cu centimetrul si cantarul in buzunar
Dextroza si creatina poti sa adaugi doar la whey, gfx-ul le are deja (ai mai putea sa adaugi creatina, 3g cat are mi se pare cam putin)
N-am folosit si nici n-am auzit review-uri despre creatina de care intrebi dar cred ca e buna, nu e totusi redis sau pronutrition
E putin cam aiurea sa compari un weight gainer ( gfx ) cu un concentrat proteic ( whey gold ).
Sunt produse complet diferite
Asa e!
Ma gandeam sa incep cu Gfx prima luna sa iau cateva kg si apoi a 2-a luna sa iau Whey-ul.
Acolo daca ma poti ajuta, cand zice : ''Se amesteca 2 masuri ( 85 g ) deci, de exemplu, dupa antrenament : iau 85 g sau 170 ( 85+85 )?!
Iei 85 de grame, 2 masuri = 85 gr, nu o masura ca sa iei 170.
Dar de ce-ti bati capul cu gramele? Iei 2 masuri si gata
Pai imi bat capu cu gramele ca nu stiu cat are cupa care ti-o da la cumpararea produsului respectiv.
Banuiesc ca, cupa are 40 si ceva. daca 2 masuri = 85 gr.
Nici nu trebuie sa stii cate grame are.
2 masuri = 2 cupe, pur si simplu pui 2 cupe in shaker si gata
p.s. : da, are cam 40 si ceva de grame.
Oho pai daca 2 cupe au 85 gr, m-ar tine 58 de zile, un borcan de 5Kg si 34-38 de zile, un borcan la 3kg. pretul.
Mai am o singura intrebare. Daca luam Whey-ul, luam si Creatina monohidrata si Dextroza, dar daca iau GFX-ul ( care e gainer ) pot lua Creatina si Dextroza.
Pentru ca ma gandesc in felul urmator : Concentratul proteic il iau cu Creatina si Dextroza dar Gainerul, nu stiu.
Tu ce parere ai?!
Nu stiu, nu am folosit niciodata un gainer.
Dar vezi ca in general gainerele au si creatina ( si gfx-ul are ), vezi cat iei sa nu depasesti 5 grame pe zi.
Dextroza clar nu mai iei, ca gainer-ul are deja carbohidrati simpi ( de-aia e gainer )