| Culturism69 a întrebat:

Culturism.
Dati-vi va rog programul de executie corect a exercitiilor pentru biceps. ( cate serii, si repetari, si ce exercitii, in ordinea corecta )
Eu incepeam la banca scott dar din cate am inteles acolo este un exercitiu de izolare si se face la sfarsit. Deci va rog dati-vi numele exercitiilor si ordinea lor corecta.
SI la triceps.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| liviutzzu a răspuns:

Salut. Poti incepe asa :
Pentru un inceput in forta poti incepe la bara dreapta cam asa. Cu exercitiu 21, asa se numeste. Adica? ( Iei bara faci 7 jumatati din miscare imediat dupa fara niciun pic de pauza bagi 7 de la jumatate in sus fara sa lasi mainile jos iar dupa fara pauza deloc 7 toata miscarea (Full motion). La exercitiu asta se fac doar 3 SERII. Dupa al 2-lea exercitiu poti luat 2 gantere si incepi sa faci ciocane simple 4 serii a cate 10-12 repetari. Al 3-lea exercitiu, Ciocane dar cu rotirea mainii 4 serii a cate 10-12 repetari. Ultimu exercitiu te poti duce la banca scott si poti face cu o singura gantera cu o mana cu maxim 14 kg greutate, ori cu bara Z, tot 4 serii a cate 10-12 repetari.
FEBRA GARANTATA!
Sper ca ti-am fost de ajutor, salut!

| liviutzzu a răspuns (pentru liviutzzu):

Scuza-ma, n-am vazut ca ai intrebat si de triceps.
Primu exercitiu. Skullcrasher 4 serii a cate 10-12 repetari.
Al 2-lea exercitiu. Te duci la bara de la piept, priza scurta 4 serii a cate 10-12 repetari.
Al 3-lea exercitiu. Flotarile la paralele, 4 serii a cate 10 repetari.
Al 4-lea exercitiu. Te duci la scripete, iei o bara dreapta mica daca ai pentru scripete si priza o tii invers ca cea de la piept, 4 serii a cate 10-13 repetari. Daca nu ai bara dreapta, poti incerca cu sfoara, la fel aceleasi serii aceleasi repetari. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru liviutzzu):

Serios? 16 serii la biceps? si incepi cu ex. 21?

apuca-te de sah

2 răspunsuri: