anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Culturism natural vs culturism cu produse de crestere? Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Tyysonn a răspuns:

Probabil vrei sa zici culturism vs fitness, culturismul implica produse de crestere din abundenta proteine, creatina, energizante, fie ca acestea le iei din comert sau mai mult din alimentatie ai nevoie de ele pentru a practica culturismul, de altfel multe dintre ele find naturale. Culturismul = masa musculara cat mai mare si cat mai bine definita. Daca vrei sa faci acest sport ca si hobby iti recomand sa faci fitness, nu ai nevoie de suplimente, nu vei obtine o masa musculara exagerat de mare vei fi la un stadiu normal si aspectuos. Eu iti recomand fitness pentru un corp sanatos si bine dezvolat, pentru culturism trebuie sa iti dedici viata.

8 răspunsuri:
| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Culturism natural, fara droguri care iti distruc ficatul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Forță în braț, nu volum în mușchi!
Culturism natural.
Pa, pa.

| kobra12 a răspuns (pentru Tyysonn):

Poi culturismul imi place mai mult k vreau sa imi maresc muschi

| ForeverWarrior a răspuns:

Fa natural si la 60 de ani o sa arati ca la 45 uita-te la silvester stallone la 62 de ani http://www.youtube.com/watch?v=pl3BekaKNCY

| Tyysonn a răspuns (pentru kobra12):

Aici depinde de fiecare, dar eu sunt de parere ca cel mai bine este sa faci natural.

Răspuns utilizator avertizat
| Walcott18 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Zici tu ca doar de la redis sunt bune si restul niste facaturi? Eu am luat de la HardBody 2 cutii de total mass si iti spun ca diferenta se vede mai ales ca nu puteam sa mananc de 5-6 ori pe zi. Daca tie ti-a mers bine cu firma aia asta nu inseamna ca la toata lumea trebuie sa cumpere de la redis.

Răspuns utilizator avertizat