anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea infiinta o echipa de fotbal? deci,uite cum sta treaba:
Vreau sa fac o echipa de fotbal in comuna Curatele (in apropiere de Oradea). Uite,sa nu razi de mine,dar, am 15 ani! Dar, tatal meu e patronul unei firme forestiere si sunt sigur ca ar putea sa sustina echipa.Mai demult,aici,era o echipa de fotbal,si tatal meu juca acolo si mi-a povestit ca se numea Poiana Curatele si blablabla.Ok, terenul acum are 2 porti fara plasa,dar am cumparat eu,si,cat despre iarba,e ok,are cativa spini si buruieni,dar nu e problema,eu cu niste prieteni o rezolvam,toti suntem pasionati de fotbal si vrem sa facem asta.Bun,langa teren, avem un teren de fotbal sintetic unde s-ar putea face antrenament.Langa comuna noastra e un sat.Acel sat se numeste Budureasa, si are o echipa de fotbal Poiana Budureasa care e in liga a IV a si merge chiar bine! Investitorul lor e cel mai bogat din sat si are o pescarie din care face bani! si investe in clubul ala care o duce chiar bine! Tatal meu are de 10x mai multi bani decat el.e vreo sansa sa ajungem in liga 3? jucatori avem,si seniori si juniori si sunt chiar foarte talentati! Si poate as putea vorbii si cu cei de la primarie sa ne ajute si ei! ar fi genial! langa stadion,e un dig, si dupa dig e un "cris" ..as putea face acolo cat de cat o peluza, nu? (pe dig) cum ar arata? eu zic ca ar fi super sa avem din nou echipa de altadata.

Răspuns Câştigător
| rougeMircea a răspuns:

DEci cauta un nume la echipa, investeste, cauta jucatori care pot juca cauta prim 11 si mai cauta inca 9 asa...
Dupa intreaba-l pe tatal tau. Vorbeste cu primaria.
Si in sfarsit poate va inscrietei intr-un campionat!
Faceti antrenamente, amicale.

3 răspunsuri:
| Surd_Narcis_1996 a răspuns:

Speranta moare ultima totusi trebuie sa fi potent financiar, dar va dura ceva insa daca zici ca poti incearca nu te omoara nimeni big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu ma insel o echipa nou infiintata va trebui sa joace mai intai in liga pe judet si daca promoveaza ajunge in liga a 4-a deci pana la liga a 3-a aveti de munca plus ca trebuie multi bani, acte, experienta etc.

| stefanhd7 a răspuns (pentru rougeMircea):

Iti trebuie si ceva contract sa deti echipa sau nu? ca si eu vreau sa creez o echipa si ma tat intreb daca trebuie contract