| Anonimuserr a întrebat:

Cum comentați tragerea la sorț pentru Euro 2016?
De asemenea, ce părere aveți de grupa noastră A (Franța, Albania, Elveția și noi).
Credeți că se putea mai bine? Puteam să fim într-o grupă și mai ușoară?
Vi se pare o grupă grea? Grupă,, a morții"?

16 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nici intr-un caz o grupa a mortii, dar avand in vedere ca debutam impotriva tarii gazde, o sa plecam probabil cu dezavantaj, toata presiunea e pe Franta, care va incerca sa castige primul meci pentru a incepe cu dreptul, cat despre Elvetia si Albania, putem lua cele 6 puncte cu cele 2, macar si 4 de-am luat, dar asta daca Franta le-ar bate pe amandoua si Albania cu Elvetia sa se anuleze reciproc. MULT NOROC LA EURO, BAIETI! HAI ROMANIA!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca este o grupa de valoare medie si avem sanse sa ne calificam in optimi. Presiunea este pe Franta, in meciul cu noi si avem sanse la un egal.

| RAY a răspuns:

Cred ca Romania poate ocupa locul 2 in grupa daca isi doreste asta cu adevarat, nu e chir o grupa a mortii, singura echipa buna e franta dar restul nu prea, daca nici de elvetia, albania nu sunteti in stare sa bateti e aiurea, si deutschland are grupa grea http://www.sportschau.de/......e-100.html

| oprescudorin11 a răspuns:

Sigur ca Romania nu mai este de mult acea nationala de aur de pe vremuri. Orice echipa poate sa ne faca probleme. Franta fiind favorita (si la ea acasa), ne obliga sa avem doar o alternativa, locul 2. Ceea ce este din start un handicap. Dar trebuie sa ne pastram sperantele.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Sa fim sinceri, Germania da de pamant cu toate din grupa ei, nu-si vor face probleme pentru calificare, pentru ei se va pune problema golaverajului!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Da dar joaca iar cu polonia, posibil ca va castiga acel campionat, eu nu prea sunt cu fotbalu, mai cand juca poli cu dinamo sau steaua atat

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt destul de ''expert'' in ale fotbalului, urmaresc sportul asta de ani de zile, il iubesc enorm, dar alta este problema. Nemtii nu le mai vor da sanse polonezilor, ii spulbera acum, nemtii cand joaca la un turneu final, rup totul pentru puncte.

| Anonimuserr explică (pentru Drimmero):

Da, pentru că este câștigătoarea cupei mondiale.Franța nu trece printr/o perioadă bună, joacă nasol. Nu se sincronizează bine. Au făcut rpaf turneul final de anul trecut fiind eliminați din grupe.

| Drimmero a răspuns (pentru Anonimuserr):

Franta a jucat in sferturi cu Germania, au luat bataie cu 0-1, gol marcat de Hummels, au iesit din grupe, Spania si Italia n-au iesit din grupe, poate cu una din cele 2 i-ai confundat!

| Anonimuserr explică (pentru Drimmero):

Așa da, dar oricum evoluție foarte slabă atunci. Oricum nu se ridica la talia Germaniei sau Argentinei.

| Drimmero a răspuns (pentru Anonimuserr):

Avem sanse dupa suspendarea lui Benzema, el era motorul echipei, au o generatie frumoasa, dar nu sunt o echipa omogena.

| oprescudorin11 a răspuns:

Mai este o problema, un handicap extrem de serios pe care-l avem noi romanii! Ca sa ne afirmam, sa castigam, trebuie sa fim cam de zece ori mai puternici decat adversarii! Iti explic alta data care este cauza!

| Anonimuserr explică (pentru Ioandelasal):

Da dar ce zici acest meci de deschidere pe care îl avem contra țării gazdă Franța poate prefigura și o victorie și o calificare în sferturi?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonimuserr):

Tot ce se poate. Ieri, la Digi Sport, spuneau ca in ultimele 6 meciuri de deschidere doar o data a castigat echipa gazda, in celelalte 5 au fost egaluri sau a castigat echipa oaspete.

| Anonimuserr explică (pentru Ioandelasal):

Grecia a reușit în 2004 să câștige în Portugalia (în țara gazdă) Euro 2004.
De ce nu am putea și noi să câștigăm Euro 2016. Nu suntem chair,, lanterna roșie" Stăm bine dacă ne-am calificat la Euro. Am avut căderi dar se pare că ne-am cam revenit.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonimuserr):

Ar fi tot o mare surpriza, din pacate nu cred ca putem, sansele sunt foarte mici. Ar trebui sa avem si un atac foarte bun iar apararea sa mearga chiar mai bine decat pana acum.