| Losnams a întrebat:

Cum credeti ca as putea slabi? Am si banda de alergat, pot juca fotbal, sa merg cu bicicleta. Ar trebui sa dau jos cam 6 kg. Am 14 ani si sunt baiat. Pareri?

8 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Simplu nene. Lasi sucurile, zaharu si pâinea. După pui si fugi si fugi si fugi până nu mai poti de oboseală dacă te tii cum trebuie de alergat in 2 luni ( max zic eu ) le dai, daca nu o sa dai chiar si mai mult.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Renunți la carbohidrati, mai bine zis ii înlocuiești pe cei simpli cu cei complecși (fructe-legume). Sport, apa.

| AwGenetix a răspuns:

Mananca doar carne, orice origine. nu te atinge de altceva in special paste, paine, cereale. o sa slabesti cu toate ca pare ciudat.

| Alynescu22 a răspuns:

Sa nu mai mananci

| RosuEleonor a răspuns:

Dimineața cum te-ai dat jos din pat faci un program de înviorare scurt, max 10 minute, întinderi, 3-4 flotări, 5-6 abdomene, pe urmă te urci pe bicicletă, dai o tură de vreo 10-15 min. Înlocuiești cu fructe și apa fast food-urile, dulciurile, patiseriile, pepsi, fanta sau alte sucuri de genul. După amiază ieși la un fotbal și la maxim 11 seara ești în pat, dormi. În nici măcar o lună o să scapi de acele 6 kg. Vorbește întâi și cu părinții despre asta

| RaulGR10 a răspuns:

Ar trebui ca in urmatoarea perioada de 6 luni sa:1) nu trebuie sa mananci dupa ora 7
2) ia-ti de pe magazin play o aplicatie de exercitii care se numeste:Antrenamente acasă - Fără echipamente
3) incerca sa te duci sa alergi intr-un parc si in jurul burtii sa iti pui banda alimentara

| Dia999 a răspuns:

Fii atent la ceea ce mananci! Nu combina carnea cu pastele sau cartofii, renunta la sucuri, dulciuri si astfel de tampenii care iti fac doar rau. Nu e atat de greu sa iti faci un plan in ceea ce priveste alimentatia ta, trebuie doar sa fii atent.

| Tpu815382 a răspuns:

Nu mai manca după ora 7 maxim 3 mese pe zi și mult sport fotbal sau mers cu bicicleta, pe banda de alergat și bea 1.5l de apa zilnic pentru ca o să te umfle in burta și nu o sa mai ai acea foamete puțină paine o felie maxim și fără ciocolata fara asta maxim cu multă ambiție timp de o lună și o să vezi rezultatele