A tinut mana strategic. Exista strategii. https://www.artofmanliness.com/......wrestling/
Daca este de la tara poate munceste, iar daca e de la Oras inseamna ca are bratul facut, poti si tu sa iti iei un ganter sau ceva greu si te antrenezi. Funda?
Exista o diferenta intre fibra (musculara) si masa musculara.
Odata am dus niste materiale la o firma renumita de paza care avea angajati niste oameni inca odata ca mine in volum -si nu exagerez. Dar acestia nu puteau sa ridice materialele cum le ridicam eu si colegul meu.
Nu ma mir de cazul tau, pentru ca am vazut cu ochii mei cum un luptator de taekwondo (slabut la fizic) a pus la skanderberg un culturist, ambii avand experienta in sporturile lor.
La sala se dezvolta doar masa musculara; fibra in conditii mai grele, mai dure.
La skanderberg exista si tot felul de strategii. Dar poate are mai multa forta prinsa prin munca.
Masa musculara e facuta din fibra. Nu exista "alta" fibra.
Tu vrei sa spui diferenta intre forta (fibrele cu contractie scurta) si fibrele cu contractie normala.
Poti si la sala sa dezvolti forta, faci serii de maxim 2-3 repetari. Cand poti mai mult, maresti greutatea.
Larrat si Cyplenkov nu sunt cei mai buni din lume cu sala? Stiu sa se antreneze + ca la skandenberg e si mult tehnica... eu pun pe tehnica pe oricine din sala, inclusiv oameni care imping 200kg de la piept.
1. La skandenberg tehnica conteaza foarte mult... eu pun oameni care imping si 200kg de la piept sau care ridica mai mult la orice exercitiu doar din tehnica: atac pe degete, atac pe incheietura, etc.
2. Tot legat de tehnica, probabil amandoi HABAR NU AVETI sa trageti... la skan se trage din spate, voi probabil trageti din mana, cu cotul fix, cu incheietura dreapta... faceti macar podul, daca alte tehnici nu stiti.
3. Pentru skandenberg sunt antrenamente speciala, de forta IZOMETRICA, complet diferite de antrenamentele de la sala.
Cauta pe Youtube pe Larrat sau alti campioni de la categoria grea. Sunt o gramada de clipuri cum sa te antrenezi si cum sa tragi.
Altu cu munca lui... nu devii bun la skan de la munca, devii bun daca practici sportul asta la un club special.
Te rog...nu arunca penibilitatea de a cere funda catre femei
Are antebratul mai antrenat, mai multa rezistenta, stie sa faca mai bine skanderberg etc. Sau nu te antrenezi tu ca lumea si n-ai forta.
Păi poate să te ducă unde vrea el, ce legătură are cine ridică mai multe greutăți?
Https://www.youtube.com/watch?v=LNpGOpOlit4
Asta e cel mai bun antrenament. La un club de skandenberg, 1 ora, 30 de minute/brat (sau mai mult daca poti). La un antrenament faci peste 100 de meciuri (dar nu la concurs, cu start, ci controlat si o singura tehnica/antrenament, gen faci HOOK dar tragi DOAR hook tot antrenamentul).
Cu sala e mai greu ca trebuie sa te antrenezi diferit, sa faci izometrie (contractie fara miscare), cu rolling thunder (nicio sala din ro nu are, trebuie sa-ti cumperi tu din afara), etc.
La skan tragi din spate, nu din antebrat. Din antebrat trag copiii care fac pe banci cu incheieturile drepte si coatele nemiscate.
anonim_4396 întreabă:
Andrei16263829 întreabă: