| RAY a întrebat:

Cum este bine cand ridici gantera sa o ridici rapid si sa o lasi lent jos sau invers?

doar cine are habar de culturism as vrea sa imi raspunda

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Lasa gravitatia sa lucreze. Incet in jos, rapid in sus. In orice exercitiu de culturism, asta e tehnica, pe reluare trebuie mai incet de aproximativ de doua ori. Si se zice ca asa si exercitiile sunt mai eficiente de doua ori.

8 răspunsuri:
| Nesemnat a răspuns:

Da. Exercitile se fac încet și corect.

| TurkuNellu a răspuns:

Lente amândouă mișcări e cel mai corect.

| RAY explică (pentru cristi202):

Chiar ajuta asta?

| cristi202 a răspuns (pentru RAY):

Pe mine m-a ajutat. Am sarit de la 1, 98 si 66 de kg la 2, 02 si 83 de kg, in doi ani. Si sigur ajuta, odata ce mi-a fost spusa de un antrenor ce a scos cu doar vreo 5-6 ani in urma un campion la europenele de culturism la aceeasi sala unde mergeam si eu (eu am fost prin 92, el prin 86)

Eu am 2 gantere cristi de 10 kg fiecare si mai fac excertiti pentru brate acasa, zi-mi daca fac zilnic nu-i prea bine nu?

Asa voi face, multumesc de sfat, inca mai am de dat jos burtica

| cristi202 a răspuns (pentru RAY):

Depinde cit faci zilnic. Daca nu iti omori muschii, poti face zi de zi. Adica nu trebuie sa tragi de ei la maxim. Insa ideal e sa faci un antrenament la doua zile, si sa tragi, daca vrei sa se vada schimbare. Si sa nu uiti ca alimentatia e jumatate din culturism.

Find grasut isi dai seama ca tin dieta, manc un snitel pe zi, un mar, o rosie, 2, 3 feli de paine, un iaurt cam atat, da am gasit asta pe Youtube https://www.youtube.com/watch?v=4tIbpaazz2E si fac si eu cat pot, azi am facut vreo 40 de minute, 3 excertiti diferiti, fiecare excertitiu 40 de repetari si le lasam incet jos si repede sus