Orice numai nu in incinta scolii sa ai probleme dupa... Eu nu l-as baga in seama pentru ca ignorarea... doare
Răzbunarea e arma prostului, asa spune un proverb, cu bătaia nu faci nimic, il poti reclama frumos la directorul scolii, daca nici asa cel in cauza nu se potoleste, faci reclamatie la politie, si polițiștii il vor calma pe bătăuș.
Te rupe pe genunchi. e boxer omu ai mult de tras sa ajungi ca el. Dar daca esti tare in pumn te duci in fata lui afara din scoala si ii dai direct un pumn in fata sa-l dobori un fel de knockout poate se potoleste. Dar exista si partea dura in care el se razbuna nu pe loc dar o va face. Ai putea sa-i spui ca il torni ca nu are voie sa faca box aiurea pe strada si automat poate pierde legatura cu boxul daca are vreun contract semnat cu un club de box. Atunci fraieru se sperie si o sa te lase in pace
Nu cred ca bataia ar fi solutia. Spune-i dirigintei tale.Sau mutate din acea clasa.In plus a facut 3-4 ani de box si te poate pune usor la pamant.
1.Faci de rusine limba romana!
2.Te comporti ca un babuin! Numai in grupul/tribul babuinilor exista un sef
3. Daca ai 14 ani impliniti si daca reusesti sa il bati pe tipul ala el isi va scoate certificat medicolegal si te va da in judecata. Poti sa ai si cel mai bun avocat din lume ca tot te duci minim 2 sau 3 ani la racoare daca il invinestesti bine..Si crede-ma ca la racoare aia te... in... de nu te vezi.
Te bat de iti suna apa in cap si sunteti cate 20 in celula.
4. Si va mai mirati de ce nu ne viziteaza extraterestrii mai des
Daca el a facut box crede-ma ca nu ai nici o sansa sa il bati la o bataie normala,dar sfatul meu asta urmatorul: loveste tu primul adica nu te duci la el si ii zici'acum iti dau'pentru ca il vei pune in garda si vei manca bataie,asteapta momentul si când il vezi neatent ii dai una ori in gura, ori in stern(intre pectorali acolo este un loc unde nu esti protejat de muschi), dar fii atent nu ii dai una si incepi sa fugi, il lovesti pana ii gata, daca iti este frica eu zic sa nu faci asta fiindca o sa mananci bataie si daca reusesti sa il bati probabil urmatoarea zii o sa dea cu tine de pamant, dar tu faci cum vrei.
1. Facand box stie sa tina garda, pana reusesti sa il prinzi un pumn in plin esti deja in lumea viselor.
2. Daca printr-o minune reusesti sa il bati esti exmatriculat sau cu nota scazuta la purtare.
Ziceai ca atunci cand te superi pui bot si te tine mult. Acum de ce esti nervos daca ai metoda asta?
Chiar daca e boxior,, stie sa se apere si sa loveasca, dar mai mult stie sa se apere. Un pumn tare in stern si ii tai respiratia, iar apoi e ca si al tau,, una la ficat si e jos. Dar sfatul meu este sa nu te bati cu sportivi,, au experienta de partea lor si prin experienta pot castiga/
Sunt tehnici si tehnici sa dai adversarul gata din 2 miscari, dar nu trebui sa se recurga doar la violenta,, dar in unele cazuri este buna si autoapararea. Ala ce fel de boxior este daca se da 'smecher' in fata unuia care n-are niciun sport de contact in esenta? Daca afla federatia ce fac 'sportivii' prin scoli, ca se dau zmei,, sa vezi cum ii da afara in suturi.E treaba lui, ori ramane sa-si bata joc celalalt de el, ori il bate, ori si-o ia. Are doar o varianta buna pentru el, dar si apoi cade tot el de necaz, ori il suspenda de la scoala,, ori e prins a 2-a zi sau in alta zi de boxior.
Deci un boxer loveste pentru a pune jos adversarul in barba, ficat, croseu in zona tamplei sau te ia la serii.Asta sa inveti si tu, uita-te pe net.Invata in primul rand sa stai in garda, cand te ataca stai cu capul in barbie si in garda, si loveste scurt spre nas sau barbie.Pestrada nu sunt reguli il poti lovi si cu picioarele, poti sa-i dai un cap in gura, etc.Stai in pumni si fa flotari in pumni pentru a avea un pumn intarit si loveste cu forta.Si cand te bati, daca nu poti evita, uita-te unde dai nu lovi la nimereală.
Frate asculta nu are nici o sasnsa crede-ma stiu ce zic pe clasa a 9 a am avut o prietena care facea box de mica si mai mergeam cu ea la sala, odata am facut un meci de antrenament cu ea(ea nu avea voie sa loveasca) stii de cate ori am lovit-o in 3 minute? De 2 ori, si eram cu un cap mai mare ca ea si plus ca fac si sport, deci crede-ma este foarte greu, singura sansa pe care o are ii sa ii traga un când nu ii atent, daca se ajunge la bataie matura cu el pe jos.
Asculta eu ma bat cu totii la scoala si deja camera directorului a devenit a 2 mea casa...Eu cand ma bat intodeauna il pun la perete si cu pumnul in burta intratit de tare incit sa se aplece sa pot lovi in spate. Dar dai asa una fara sa te temi ca ai sa ai motiv de ce l-ai batut si nimeni nu va da vina pe tine. Dar dupa ce pica in genunchi tu cu picioarele il lovesti pana nu vezi ca adoarme. Si deja nu mai are ce sa faca ca e atit de ametit ca nu se mai poate ridica in picioare. Si deja poti sa-l bati pana miine ca nu se ridica daca nu te opresti. Am incercat asta si pe elevii din clasa a 7 si iti dai seama. Eu intodeauna fac asta si merge. Sper sa-l faci vinat sa nu se mai apropie de tine. Dar ai nevoie sa poti bloca si lovituriile lui sau incearca sa fii cit mai imun la astea si fa flotari si ridicari la bara astfel cand vei vedea un elev cu 2 clase mai mare ca tine deja vei zice ca e easy peasy. Sper sa te ajute. Sal faci de rusine pentru mine.
Eu aș zice să zici pas pentru că sunt șanse mai mari ca tu să te faci de râs. El a făcut atâția ani box, este logic că are o putere și masă musculară mai mare ca a ta ( cel puțin în brațe ) și știe cum să te doboare din prima.
Ești cam imatur, dacă tu îți faci scenariile unei bătăi. Îți dă din prima un pumn în moacă de te dă pe jos și gata nu îi mai poți da tu nimic.
Stai potolit, cred că îți iubești dinții. Pe lângă asta, la școală vei avea probleme. Depinde de reguli, poți fi exmatriculat sau cu nota scăzută la purtare + părinții chemați.
Auzi stiu ca vor fi multi care isi vori bate joc de mine ca zic asta dar spune-mi unde traiesti ...Si poate imi arati cum arata si deja il bat eu
Crezi că tipul ăla cu 4 ani de box are mai puțină putere în brațe ca ăsta de a pus întrebarea? Să fim serioși. Ăla crezi că o să stea în perete înmărmurit de ce i se întâmplă, eventual și panicându-se? E obișnuit cu lupta, știe mișcări, știe foarte bine unde să atace. Nici măcar nu cred că îl va putea lipi de perete, sincer
Dar fie cum spui tu. Nu cred că experiența ta de bătăuș se compară cu a ăluia de la box.
Sunteți amuzanți cu toții
Credeți că tacticile voastre, sugestiile voastre de învățat într-o noapte box, se compară cu puterea acumulată și 4 ani ai tipului ăla?
Nu îl mai îndemnați și încurajați atâta, e clar că o să și-o ia el foarte tare și dintr-un motiv banal.
Tipul ăla de abia așteaptă să sară pe ăsta mic la bătaie, e ca o jucărie de tot îl jignește atât.
Bai frate nu sunt bataus ...Si am fost la box 2 ani dar acum sunt la Judo si stiu ma frate cum sa se bata. Am fost la box si am luat 2 medalii de loul 3, 3 de 2 si 1 de 1... Dar medalia sta de locul 1 a fost doar la sectia respectiva pentru astia de inaltimea mea sau mai mari si mai grei.Asa ca stiu ce spun.
In mare parte ai dreptate,dar te inseli cu un lucru nu este vorba de forta, mai mult este de tehnica, degeaba esti inalt daca nu te-ai batut niciodata vine unu mai mic si iti da o bataie de nu te vezi, in plus baitul ala care a facaut box este obisnuit sa se bate, pentru el este ceva normal plus ca nu se teme.
Nu e adevarat, la skandanberg il dau in 3 secunde.
Dar odata i-am dat un pumn in umar asa la vrajeala, si dupa mi-a dat si el si chiar daca a dat incet m-a lovit rau de tot. la gluma asa...
Deci nu stiu, are putere mare in pumn, de la atatia ani de box s-a obisnuit si s-a format pumnu calumea. ca brate nu are deloc.