Baiatule, bagati mintile in cap! NU ai idee ce inseamna sa faci box si mai ales 3-4 ani, e deja profesionist nu amator
Am facut si eu ceva KO si , nu prea aveau multi tupeu in oras sa ma atinga, mai ales cei de ma cunoasteau de la lupte, si daca aveau, Dumnezeu sa fie de partea lor
, pentru ca, cum ei au dat, nici eu nu-s mai prejos. Daca nu se potoleste, avem regula care spune ca, tu ai incercat sa-l opresti sa mai dea, l-ai evitat si el nu a vrut sa inteleaga si a continuat, atunci eu ii dau in continuare
. Dar, in schimb, sicanarile intre voi, ar trebui sa te interesezi unde face el box, unde are clubul, sa-i spui antrenorului dar sa nu te vada el, ce si cum, sau unui director ceva, e imposibil sa nu ia nici macar o masura. Chiar si mie mi-a facut destula mustrare + scaderea notei la purtare pe a 11-a ca sicanam de "copil" pe unul. Daca esti boxer nu inseamna ca esti si smecher trebuie sa fii modest, sa-ti cunosti limitele si toate cele, daca nu esti luat de papa lapte.
Si ce trebuie sa fac? Sa stau si sufar?
V-am intrebat pe voi sa va aud sfaturile voastre. pentru ca asa face comunitatea asta...
Eu l-am ignorat ceva timp, dar tot vad ca continua.
Deci m-am gandit la o bataie calumea, chiar daca o sa primesc si eu un pumn, nu ma las batut, la al doilea il blochez si ii *** una in burta sa se aplece unpic si ii *** un pumn in barbie sau in templie.
Crezi ca vei primi doar un pumn? Si daca te lasa primul pe tine sa lovesti tot praf te face pentru ca el stie sa loveasca pe contra, stie lovituri din scurt, mai largi, stie sa le ajusteze in functie de distanta dintre voi, stie sa tina garda. Tu ce stii? Sa lovesti la nimereala? Si daca tu iti imaginezi ca el va cadea dintr-un singur pumn de-al tau te inseli, poate tu sa cazi dintr-un singur pumn de-al lui.
Eu m-am batut in scoala si a fost rau, l-am batut pe respectivul dar am avut probleme cu directoarea, am avut oroc ca ma cunoastea si nu mi-a scazut nota la purtare, nu te sfatuiesc sa te bati la scoala, dar te inteleg.
Sa ii dai in tampla? Doamne fereste, vrei sa il omori? Ca sa il zdruncime bine, trebuie sa il lovesti exact in barbie, de la distanta, nu din scurt. El fiind boxer, rezista la pumni. Daca esti mai slab, poti sa il petardezi, adica sa il lovesti prin surpridere. Il petardezi si fugi, cand iti cere socoteala ii spui cu tupeu ca asa o sa faci de cate ori o sa ai ocazia.
Ok, l-ai asigurat pe băiatul ăsta că o să îl bată.
Iar dacă va fi bătut, cu ce scuză mai vii?
Vrei să zici că un tip oarecare se poate pune cu un boxior? Păi atunci de ce mai faci box, dacă ai putea învăța tactici și de pe net? E aiurea ce spui.
Păi și atunci? Pumnul ăla vrei să îl ai și în gură sau cum?
Stai cuminte.
Bate-l cu inteligenta; fii tu destept ca nu totul se rezuma la bataie.
In viata conteaza cat de destept esti si cati bani ai.
Sustin ideea lui Catalin. Afla cine ii este instructor si spune-i ca o sa-l "torni" acelui antrenor.
Am facut karate 6 ani si am semnat un contract cum ca o sa folosesc ce am invatat doar pentru a ma apara/ a bate pe cineva care se da la mine sa ma bata. Probabil ca asa a facut si el.
Daca il bati atunci o sa te rupa in bataie dupa. Iti garantez asta dar daca il torni atunci o sa-l doara mult mai mult.
Faza e ca nu e nevoie sa-l torni. Daca il torni atunci tot te bate de te rupe.
Trebuie sa-l santajezi cu chestia aia si in felul asta o sa ai o protectie permanenta impotriva lui.
Exista destule cazuri cand sportivi au fost facuti ko de niste neica nimeni dintr0un singur pumn. Tin minte odata un pusti de 17 ani a lovit cu pumnul un membru al unui ckan interlop de vreo 30 de ani si l-a omorat pe loc mai era si gorila decedaul. Daca prinzi una bine in duci in lumea viselor sau il mierlesti deci nu poti sa spui ca niciodata nu poate sa puna pe unu de 90 kg ca se poate acest lucru
Vezi clanul sportivilor cu rezultate in sport si ani grei de antrenamente in sporturi. Si au batut la lume au sechestrat au amenintat etc. Deci nu e corect ca sportivii sa faca asta dar multe pleaca de la creier. Daca facea din prima karate poate invatau si sa nu atace oamenii nevinovati dar de nu au bagat la cap nici din filmele cu karate care invatau clar sa nu atace lumea decat daca este atacat nu degeaba ca e mare si tare
Daca vrei bate-l dar nu in incinta scolii pentru ca poti sa ajungi la exmatriculare. SAu daca vrei,***-i un pumn se aleg parintii tai cu o amenda, iar tu cu un pct scazut la purtare dar macar stii ca ai scapat de el. Asa am facut eu doar ca n-am primit nici amenda nici nota scazuta.
Succes!
Dai sa-l doara.
Tu nefacand nimic, sunt sanse de 2% sa il bati, 3-4 ani de box e ceva,iti sugerez sa te apuci de aikido,asteapta un an sau doi,si cand te simti pregatit ai putea sa il provoci,dar nu o sa mai simtit nevoia,deoarece aikido te calmeaza,iti da o alta mentalitate,o sa inveti sa fii calm,disciplinat,adica practic sa nu fii un dobitoc care se gandeste numai la bataie,nu trebuie sa il bati,nu ca ai avea cum, spune'i dirigintei, parintilor, parintilor lui, antrenorului de box.
Cazuri rare, norocoși.
Noi oricum nu ar trebui să îl încurajăm pe acest băiat să se bată, ci să rezolve problema amiabil.
Prima miscare pe care o poti face este sa apelezi la dirig/diriga sau la directoare/director. De obicei cand dirigul/diriga nu face nimic poti pune presiune pe el/ea spunand ce s-a intamplat directoarei/directorului si automat vor fi luate masuri. Findca si directorul va fi pus sub presiune findca exista un politai al scolii. Incercand de la prima la ultima alternativa ( politaiul este ultima alternativa din cele 3 ) daca nici una nu merge sau nu vrei sa decurgi asa ca sa nu te numeasca cei din clasa paracea sau papa-lapte poti apela la parinti sau la rude. In ziua de azi daca esti ''bazat'' nu se ia nimeni de tine chiar daca acele persoane te pot bate la orice ora''. Asa ca vino cu cine vrei dupa ore sau chiar in timpul programului si spune ca acea persoana iti este ruda ( chiar daca nu este ). Daca nici asa nu merge si trebuie sa te descurci singur si treaba nu mai merge amanata. Atunci daca ai multi prieteni in pauze il poti pune la colt cu replici daca e violent vorbeste cu prieteni tai dinainte si spune-le sa se bage pentru tine. Pe viitor ca sa nu mai treci prin asta iti recomand sa faci sala sau un sport de contact. Succes!
Total aiurea. Karate si artele martiale sunt cele mai bune pentru autoaparare,, iti bati adversarul din miscarile lui )))))
Ma refer ca e total aiurea sa te iei de un adversar mult mai slab si sa profiti de faptul ca ai facut lupte.
Asta asa este dar asta e firea naturala a omului. Aia puternici cauta sa pocneasca si aia slabi sufera. Degeaba e atata internet daca nu te invata sa nu fii agresiv la scoala liceu sau facultate
1. cred ca tu faci de ras limba Romana "romana/invinestesti"
2. eu am 2 dosare pentru bataie si unu pentru conducere fara permis si nu sunt la nici o racoare (am 16 ani)
nu mai vorbiti prostii, daca nu stiti despre ce e vorba
nu intri la puscarie daca bati pe cineva si ai peste 14 ani, iti face dosar penal daca ai trecut de 14 ani deoarece atunci raspunzi penal in fata instantei iar dupa 18 ani raspunzi personal.
3. din cauza astora ca tine nu vin extraterestii pe pamant si nu ma refer mai des ma refer deloc
De fapt baietas delincvent planeta noastra e monitorizata permanent de cateva sute de mii de ani.
Sunt muschi diferiti... care participa la lovitura in pumn VS skandenberg.
+ ca la skandenberg e posibil sa nu stie sa traga... majoritatea amatorilor habar nu au sa traga, ca n-au facut niciodata antrenament special, la club.
Ce propui tu sunt chestii elementare, de care el a trecut de mult, si le evita usor. Tu sa il bati propriuzis nu ai cum, trebuie sa te angajezi cu el intr-un razboi asimetric, si vazand ca nu esti prada usoara va renunta.
Primul pas e sa iesi cu o trasatura fizica puternica, gen masa musculara dezvoltata, daca o ai pe asta nu iti garantez ca nu iti vei lua bataie dar pari mai impunator. Plus ca avand multi muschi pe tine loviturile aproape nu le simti ! cel putin asa sunt eu, bafta dar bataia ar trebui sa fie ultima solutie, foloseste mai mult neuronii