Reduci portia de mancare si nu mai mananci nimic intre mese. Ies din alimentatie painea, dulciurile, fast-food-ul, alcoolul si cafeaua (dupa caz). Nu inseamna infometare, ci doar mananci mai putin si cat mai corect.
De ce si cafeaua?
Am citit intr-un articol despre cafea ca ar incetini procesul de slabire. Adica te mentine la aceeasi greutate. Altele, dimpotriva, spun ca o cafea pe zi te ajuta sa dai jos din kilograme. Eu nu am vrut sa risc si am renuntat la ea cat am tinut regim. Cumulate cu celelalte reguli, m-a ajutat sa slabesc foarte mult (am avut si de unde).
O fi recomandata dar eu am observat ca daca mananc carne cateva zile consecutiv se pun kg pe mine. Daca mananc maxim de 2 ori pe saptamana imi pastrez silueta.
In concluzie, nu cred in dietele mentionate de tine.
Sugestie: Raspunde celui care a pus intrebarea! Vino cu solutii in loc sa fi contra solutiilor celorlati!
Ce esti ma asa frustrata? Am zis doar ca carnea e ok daca o prepari inabusita, fiarta sau pe gratar, ca nu trebuie neaparat s-o reduca din alimentatie si din asta tu vezi ca te contrazic pe tine. Stai linistita ca nu-ti dau atata importanta sa-mi pierd timpul contrazicandu-ma cu tine aiurea, am facut-o pentru ea.
Cipi1212 întreabă: