| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum faceti cei care faceti miscare zilnic sa va adoptati un prgram si sa reusisti sa alergati sau sa sa faceti alt sport? Eu sunt asa de ingramadit incat nu prea resusesc sa imi gasesc timp sa fac si sport! Ce pot face sa imi organizez timpul mai bine si sa fac mai mult sport? Care sunt cele mai bune sporturi pe care le pot practica? Si mai vreau sa stiu cum fac ca dupa sport sa nu obosesc sa ma culc imediat ce termin cu alergatul! Obisnuiesc sa urmaresc sport de cand sunt mic dar sincer sa practic este ceva ce eu cred ca trebuia sa fac din primii ani de viata! Ce sporturi pot practica in fiecare zi si cum pot sa imi fac un program care sa imi permita si sa practic sporturi dar si sa reusesc sa ma simt bine si nu extenuat complet dupa ce fac sport?

4 răspunsuri:
| jhonny999 a răspuns:

Alegeti un interval orar cum iti permite timpul.
Ex. 9-10 si il respecti in fiecare zi.repetand zilnic devine obisnuinta. Sportul iti alegi ce crezi tu ca te reprezinta.

| LisaJulie a răspuns:

In primul rand sportul se face dimineata, imediat ce te trezesti, te imbraci si faci exercitii de incalzire apoi alergi 10-15 afara sau te plimbi! Asta este cel mai bun mod pentru inviorare

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai putea incerca calistenice intensive. Le poti face si acasa. Nu trebuie sa pierzi timp deplasandu-te undeva.

| Cresta a răspuns:

La cat muncesc, nu imi mai lipseste sportul.