| Crush247 a întrebat:

Cum pot alerga 1000 M (1 km ) intr-un timp cat mai scurt?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Baga sprinturi in fiecare zi macar 5 minute de sprinturi, da la maxim nu alergare, un sprint sa fie de 30 de secunde la maxim

| Crush247 explică (pentru RAY):

Interesant! Chiar draguta ''strategia ''
Dar problema sta in felul urmator. eu sprint mai mult de 100 M in aprox 15-20 sec nu pot. adica vreau sa zic ca 5 minute de print ma cam omoara sad

| RAY a răspuns (pentru Crush247):

Nici eu nu pot atat, prima oara cand am facut 3 minute am fost mort, de asta nu incepi direct cu 5 minute, saptamana asta 1 minut macar, asta face ca grasimea abdominala sa se arda, masa musculara la picioare se dezvolta mai mult fa o comparatie intre un sprinter vs un maratonist https://www.youtube.com/watch?v=F4S3-Jk0OCY
e dovedit stiintific ca da rezultate

| Crush247 explică (pentru RAY):

Foarte interesant! o sa incerc.

| RAY a răspuns (pentru Crush247):

Vezi experimentul asta https://www.youtube.com/watch?v=F4S3-Jk0OCY

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Simplu: alergand zilnic cate 1 -2 ore pe distanta aia!, pana obtii timpul dorit.

| aXy99 a răspuns:

De ce naiba i-ai dat funda cuiva care iti recomanda sa faci sprinturi pentru o alergare de rezistenta. WTF?
Alearga 1 km de mai multe ori, asa te vei obisnui si-ti vei da seama cu ce viteza sa incepi si cand sa "accelerezi".

| Crush247 explică (pentru aXy99):

Pentru ca in primul rand are o logia ce zice tipu.
Alergand 5 minute sprint pe zi o sa faci mai rapid muschi la picioare si totodata cand o sa alergi un Km rezistenta ''nu o sa-l simti ''
Iar in al doi-lea rand nu trebuie sa imi tii tu mie cont cui si cum dau fundawinking

| aXy99 a răspuns (pentru Crush247):

Nu are logica ce zice tipul si stiu foarte bine ce zic. Dar fa ca el, o sa alergi 1 km intr-o ora laughing
PS: Nu ma intereseaza cui dai funda, nu dau 2 bani pe prostiile de genul asta, dar dand funda cuiva, inseamna ca te bazezi pe raspunsul lui, care este FALS.

| Crush247 explică (pentru aXy99):

''Fratelemeleu'' vezi ca ai un link prin raspunsuri, daca intelegi engleza o sa iti dai seama de ce apreciez raspunsul lui.

| Samariteanul a răspuns:

Incercand sa-ti faci conditie fizica.Alearga 1 km si vezi cat iti ia. Dupa incearca sa reduci din acel timp printr-un antrenament.

| Eduard619 a răspuns:

Te duci intr-un cartier plin de caini si ii intarati.
Cred ca merge.

| alex055 a răspuns:

Alearga in fiecare zi incepi cu o alergare mai usoara si termini cu una mai rapida, a doua zi incercand sa iti intreci timpul scos in prima zi

| Vlutu a răspuns:

Foloseste fasole