anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face forta in brate si rezistenta la abdomen? As vrea detalii de la alimentatie pana la ultimul detaliu va rog.

5 răspunsuri:
| stefanradu a răspuns:

SAlut. Am dat un exemplu de antrenament pe care il poti face acasa aici: http://hunkbody.ro/antrenament-acasa-incepatori/

| MeMeMe97 a răspuns:

FAcand flotari si abdomene! Bafta!

| hibrid112 a răspuns:

Deci. Eu recomand flotarile cele mai sanatoase, eficente si dezvolta mai multi muschi spate, brate chiar si pieptul. Abdomenul e mai dificil, fa des abdomene si incerka sa alergi mult. NU-TI RECOMAND greutatile daca nai cel putin 16-17 ani. Despre dieta incearca sa eviti grasimile, prajelile etc. mananca fructe, salate, carne fiarta, fripta cereale integrale si cel mai important hidrateazate. Sper ca te-am ajutat bafta

| Shark08 a răspuns:

Salut pentru inceput trebuie sa te trezesti in fiecare zi la orea 8 si sa manci un mar si sa alergi 1km la ora 12 manci ceva care nu contine grasime
o ciorba sau asa ceva pe la 4 manci un iaurt si faci 20 de abdomene si 10-15 flotari si la ora 7 mainci iar ceva fara grasimi si apoi mai alergi inca vreo 1 km daca faci asa intr-o luna faci pachetele.
Sper ca te-am ajutat fundatongue

| iemy a răspuns (pentru Shark08):

Cum sa se antreneze in halu' asta? moare saracu om de anemie...