Pentru inceput exerseaza cat mai des. Apoi roaga pe cineva bun in poarta sa te ajuta. Si daca continui sa muncesti poti ajunge sa joci foarte bine. Succes!
In teren, fundas stanga, ambele picioare, dar la suturi din faze fixe ma bazez pe stangu, iar la suturi din actiune pe dreptul stiu cam ciudat
Ai dreptate , auzi ..stai prin Bucuresti.(Sper sa nu fie prea deplasata intrebarea)
Tehnicitatea in genereal este ceva innascut, daca nu esti tehnic din fire poti incerca sa inveti cateva scheme. Cauta cateva scheme foarte eficiente, si repetale de unul singur pana le faci foarte foarte repede si pana ajungi sa ai un control apropae perfect asupra lor. Treaba asta nu e prea profesionista, dar daca nu esti tehnic din fire eu cred ca e cam singura metoda care chiar te poate ajuta mult.
Apoi tehnicitatea creste in timp, dar e ajutata f mult de agilitate. Cauta sa iti imbunatatesti conditia fizica.
Tehnica tine si de antrenament cat mai mult, dar dupa parerea mea este o chestie care nu o pot avea toti, indiferent cat s-ar antrena!
De obicei tehnica este ceva innascut, dar poti deveni mai tehnic exersand cat mai mult, poti sa te duci in parc cu alti 2 baieti(unul din ei sa fie fundas, celalalt portar) si sa exersezi driblinguri si suturi variate.
Centrari,lovituri libere de la distanta, pase lungi(verticalizari), suturi de la distanta
Ca fundas stanga ce joc si eu uite iti trebuie dribling fb sa stii si sprint.Asta sa exersezi si apoi mai vedem
Si eu aveam aceeasi intrebare dar... eu am incercat sa ma uit la alti jucatoride footbal... a mers cat de cat sa copiez niste scheme si alte chestii dar mai si mai bine am intrat pe youtube si am scris diferiti jucatori tehnici cum ar fi'; RONALDINHO, MESSI, ROBINHO, NEYMAR, RONALDO, R7, ETC '' A mers foarte bine si am capatat si eu tehnica in cateva luni (cu munca bineinteles) Sper ca ti-am fost de folos si ca m-am explicitat cum trebuie BAFTA IN FOOTBAL
EmilTraian95 întreabă:
RainbowNeos întreabă:
EmilTraian95 întreabă:
Joker3134 întreabă: