| BuLLeTdMg a întrebat:

Cum Pot sa fiu mai rezistent? adica da cineva in mine cu pumnul (nu tare) si ma doare is sensibil!?

Vreau sa devin mai rezistent si sa fac niste muschi la brate pentru skanderberg.

Funda+vot Fast Fast Fast!

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. sala, un antrenament CORECT cu greutati ( 90 % din oameni se antreneaza incorect si haotic, fara program, etc. )
2. O alimentatie bogata in proteine, 4-5 mese pe zi bogate in proteine ( carne, branza, oua )
3. suplimente

Pentru skandenberg du-te la un club de skandenberg, sa inveti foarte bine tehnicile, e la fel de important ca forta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost sensibil am fost la box m-a bagau in ring luam bataie uneori invingeam sfatul meu mergi la box, k1, mma si clar nu mai esti sensibil muschi faci si la box pentru ca au greutati acolo eu asa faceam bafta!

| DEXTER666 a răspuns:

Te apuci de un sport de contact(box, karate, polo, rugby), mananci sanatos, vegetale, proteine, cabohidrati, nu fumezi si daca da cineva in tine cu pumnul dai si tu si il doara mai tare pe elwinking

| execution05 a răspuns:

Pentru inceput, incepe cu antrenamente in fiecare seara, flotari, abdomene, genoflexiuni, gantere, etc... Cate putin in fiecare zi, poti face si 10-15 minute pe zi si toti o sa devii intr-o luna foarte rezistent

| ultraboy a răspuns:

Totul tine de creier nu trebuie ne aparat sa ai si muschi cand cineva da abtine-te sa nu zbieri de durere si tragei si tu una, si muschi la brate fai 20 de flotari dimineata si 20 seara timp de 1 luna 2, baftawinking funta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ultraboy):

Cu flotari faci piept si in niciun caz zilnic, de 2 ori pe zi nu mai zic, muschii cresc in zilele de pauza

| GabyXddsfs a răspuns:

Uite niste sfaturi : daca vrei sa fi mai rezistent trebuie sa fi : slab, sa alergi, sa mananci sanatos, daaca nu o sa te faci mai gras decat porcu te-am ajutat? funda happy!

| sdragan27 a răspuns:

Nu bratele sunt importante ci incheieturile mainilor si pe urma forta bratelor, trebuie sa iti intaresti incheieturile mainilor la inceput cu exercitii usoare...cauta pe google...

| BuLLeTdMg explică:

Am 11 ani. si nu pot sa ma duc la din astea. ( pate o sa incerc...) vreau niste exercitii pentru acasa

| Psychic a răspuns (pentru BuLLeTdMg):

Esti prea mic pentru forta, deocamdata rezuma-te la alergat, asa de distractie sa zic. Eventual fotbal, baschet, handbal - asta te ajuta si la brate. Daca mai da careva in tine, paraste-l la profesori si parinti.Nu daca esti "mardoi" esti cel mai tare.

| Bostan_Adrian_1977 a răspuns:

Vreau,sa.fiu.mai,puternic,ca,un.culturist