Pai fa exerciti acasa ex: abdomene, flotari, abdomene, tractiuni la bara si manaca cam 3 mese pe zi ce-l putin nu manca gras mananca asa daca poti: branza.lapte.carne.oua.soia au proteine si ajuta la cresterea masei musculare...si asteapta rezultatele apar in timp nu acum pe loc. sper ca te am ajutat amice.SALUT
Ti se pare ca Stallone arata ca un monstru? Si are totusi 65 de ani, impliniti de cateva zile.
Si inca ceva, crezi ca daca bagi steroizi stai acasa si faci muschi? Cand bagi steroizi te antrenezi DUBLU fata de unul care nu baga si mananci 7-8 mese pe zi ( dar mese consistente, nu gustari ), asa se procedeaza cand bagi steroizi.
Ba eu ma antrenez de la 4 ani... acum am 17 tu vrei sa ma inveti pe mine ces aia steroizi?
Ba steroizi is o injectie om redus ce esti si iti umfla muschi om prost ce esti...
poate sa ti se infecteze si sa faci puroi taci tu dracu daca nu sti
numai va bagati voi astia incepatori...
Si eu am aprox. 3 ani de sala, nu sunt chiar incepator, si am si 2 ani de kickboxing. Am 25 de ani.
Si steroizii NU sunt doar injectabili, exista si sub forma de pastile ( naposim, danabol ).
Si chiar daca nu am folosit, stiu despre ei, cunosc oameni care fac cicluri de steroizi de ani de zile. Nu arati ca un monstru - decat poate de la exces -, au alte efecte secundare.
fghfkgigjf întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: