| DangerF a întrebat:

Cum pot sa pun muschi in partile laterale de la abdomen, gen unde sunt coastele? Patratele am si sunt destul de bine definite, dar sunt cam slab si se vede urat in parti

Răspuns Câştigător
| ruddy a răspuns:

Eu prefer sa dau 100 lei si sa merg la sala, nu e o cheltuiala, ci o investitie in tine. Ai o gama foarte mare de aparate, care iti lucreaza toti muschi din mai multe unghiuri, si poti creste treptat.
In sala ii o atmosfera energica ce te ajuta psihic sa lucrezi mai mult. Gasesti o multime de oameni care te indruma, si te invata exercitii noi, alimentatie, sumplimente.

15 răspunsuri:
| mariusalex2019 a răspuns:

Ar trebui sa mai umblii la alimentatia si dupa sa faci antrenament. Eu am o carte si se numeste Antrenamentul Condamnatilor si aici nu recomand sa mergi la sala sa spargi banii sau ceva gen, eu fac antrenament cu propriul meu corp pe un scaun la un perete sau tractiuni la usa trebui sa te folosesti de spatiul din casa ta.Cauta cartea e super buna si nu te costa mai mult de 50 fata de cat dai la o sala.

| AnastasiaK a răspuns (pentru mariusalex2019):

Oricat te antrenezi cu propriul corp, fara greutati adaugate, deci fara echipament DE SALĂ, nu o sa progresezi NICIODATĂ ca la sală. Si oricum, cand te apuci de chestia asta, nu sala costă mult, ci alimentatia. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru mariusalex2019):

Daca abonamentul la sala e scump (care e cam 100 de lei, cat dai seara la restaurant), atunci alimentatia speciala pentru muschi, care e de vreo 10 ori mai scumpa decat sala (NU de 2-3 ori mai scumpa, ci de 10 ori), CUM o sa ti-o permiti?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| mariusalex2019 a răspuns (pentru AngelErmin):

Respect adevarat.

| ruddy a răspuns (pentru AngelErmin):

Toti la inceput vor sa puna muschi pentru a impresionat, dar apoi cu timpul, iti dai seama ca nu asta ii scopul. Da nu ii usor sa pui acei muschi, daca era asa toti eram super facuti, dar cred ca acesta ii si farmecul, ca arati intr-un fel, in care foarte putini oameni ajung sa arate.
Ar trebuie fiecare sa faca sport, mai mult sau mai putin, dar nu mi se pare ok tineri de 23-33 ani care alearga 30 m dupa un microbuz apoi isi sufla plamani. La 50 de ani vreau sa ''ridic munti' nu sa bag saci de pastile in mine si sa ma plang de dureri. O fi viata scurta, dar daca jumatate din ia vrei sa te plangi de dureri ii alegerea ta.

| ruddy a răspuns (pentru Cosmin86):

Cu cap iti permiti tot ce doresti, fac cumparaturi de 70 lei pentru o saptamana, care imi asigura kcal, macro si micronutrienti necesari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ruddy):

Ce-ti cumperi de 70 de lei? Eu dau cam 300-350 pe saptamana (asta fara sa iau in calcul mancatul la restaurant unde dau 40-50 de lei o data).

| daveSUPER11 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cu 80 de lei pe saptamana iti asiguri tot ce ai nevoie (macro-micro nutrienti) asta daca stii ce sa iti cumperi sau cei care au fost saraci si,, inebuniti,, dupa culturism, au invatat cum sa manance ieftin si bun. un exemplu foarte bun este marius mitrache!

| Cosmin86 a răspuns (pentru daveSUPER11):

Tot ai evitat sa-mi raspunzi la intrebare: CE-TI cumperi? In ce-ai scris tu acolo nu vad niciun aliment enumerat.

p.s.: cu 70-80 de lei pe saptamana nu poti trai nici ca un om normal, de-apai ca un culturist.

| daveSUPER11 a răspuns (pentru Cosmin86):

Cateva rosii
soia-6-7pungi
ceapa
ovaz-un pachet
linte, fasole(cate un pachet)
o conserva de bulion
un kg de morcovi
cateva cepe
mere, mandarine
pana aici ai in jur de 50 de lei. daca mai agaugi ceva salata, spanac, kale etc si ceva grasimi bune nuci, seminte etc. te incadrezi pe la 70-80 de lei
no junkfood! daca stii ce sa faci cu aceste ingredinte, vei putea manca ion fiecare zi in jur de 2500kcal. toate chestiile astea nu le-am inventat eu, te poti duce la marius pe canal sa vezi cu ochii tai( sa nu se inteleaga gresit! nu fac promovare sau ceva de genul, doar vreau sa va ajut sa vedeti ca SE POATE!) daca tu crezi ca nu se poate, nu inseamna ca nu se poate asa ceva(suna ciudat, dar ii adevarat) intr-adevar, este dieta vegana, dar iti asiguri cam toti macro-micro nutrientii de care ai nevoie. daca vreti sa economisiti cativa lei chiar recomand canalul lui marius mitrache (repet! sa nu se intelaga ca ii promovare, este mai mult un ajutor)
no hate si scuze pentru greselile gramaticale, dar ii noapte, iar chenarul asta unde scriu ii foarte mic si nu vad (buna scuza)winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru daveSUPER11):

Il stiu pe Marius personal, stiu ce mananca. Doar ca mi se pare ciudat sa dai atat de putin laughing

Si tu esti vegan?

| daveSUPER11 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu, dar am planuri pe viitor. imi este putin cam greu sa renunt la alimentele de origine animala momentan

| Cosmin86 a răspuns (pentru daveSUPER11):

Ai putea vegetarian, daca vrei.
Gen: nu mananci carne, dar mananci oua, branza, miere, etc.