| CikEu a întrebat:

Cum sa am pectorali / un piept atragator?

17 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Acelasi lucru pe care il faci la orice grupa :

1. mananci proteine si carbohidrati in cantitati mari, in special proteine ( si ai grija la masa pre-antrenament si masa post-antrenament, sunt cele mai importante )
2. antrenament CORECT pentru grupa respectiva, o lucrezi din mai multe unghiuri, intai exercitii de baza, apoi de izolare
3. odihna
4. suplimente

Aia e ordinea importantei.

| Derbedeu24 a răspuns:

Pentru abdomen iti recomand http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 pentru piept umeri biceps triceps spate flotari (cat de multe poti si in fiecare a 1-2 saptamani sa adaugi +5. Pentru picioare geno. Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Derbedeu24):

Esti praf. Vezi ca se scrie "genu" de la "genuflexiuni", daca esti paralel cu sportul, macar invata sa scrii.

Du-te si cerseste o funda, ca atat te duce capul

| ionut002 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ce-ti mai place sa te iei de toata lumea! waiting

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionut002):

Ma iau de cei care dau sfaturi proaste, pentru ca multi de pe site-ul asta sunt copii si chiar o sa urmeze sfaturile alea, care fac mai mult rau decat bine.

Am vazut tot felul de tampenii recomandate, de genul sa mananci ou crud, cu coaja, sa bagi nu stiu ce tampenii in tine, sa nu mai mananci dupa ora 6 si multe altele.

Si nu ma "iau", dau si sfaturi bune, spre ex. la ce ti-am raspuns tie ti-am dat tie am dat si exemplu de un antrenament ca lumea pentru pectorali, eu am pectoralii vizibili si pot sa-i misc usor si vizibil chiar daca sunt imbracat gros ( maieu, tricou si pulovar de iarna ) si tot este foarte clar, spre deosebire de altii care dau sfaturi despre piept si fac sute de flotari si au pieptul plat.

| CikEu explică (pentru Cosmin86):

Dai si mie id tau sa vorbim ca vad ca sti multe si te-as ruga sa ma ajuti si pe mine

| Cosmin86 a răspuns (pentru CikEu):

Ti-am dat pe privat

| CikEu explică (pentru Cosmin86):

Esti on da-mi acc.

| IFeelGood a răspuns:

Incearca flotarile. Cele mai vechi. Cele mai bune. Flotari + abdomene si un regim cat de cat bazat pe calciu, etc. Uite aici un program de flotari.Citeste paragrafele de pe dreapta si vezi.http://antrenamentflotari.blogspot.ro/......ri.html.Pe partea dreapta ai testul si saptamana 1-2 si tot asa.BAFTA!

| Cosmin86 a răspuns (pentru IFeelGood):

De cand sunt flotarile cele mai bune? e foarte greu sa maresti greutatea, nu poti lucra muschiul din mai multe unghiuri ( decat complica ), etc. Sunt exercitii mult mai bune la sala

| IFeelGood a răspuns (pentru Cosmin86):

Stiu ca sunt exercitii bune la sala dar poate omu` vrea sa faca gratuit acasa. Poate lua proteine de la magazin, sau poate folosi proteinele naturale.Eu am spus varianta mea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru IFeelGood):

Da, dar de la asta pana la "sunt cele mai bune" e cale lunga happy

p.s. : si proteinele de la magazin tot naturale sunt, nu exista ( inca ) proteine sintetice

| ionut002 a răspuns:

Faci abdomene in fiecare zi. si iti faci un program:
-Dimineata cand te trezesti faci 50 de abdomene.
-La pranz, faci 75. (daca te tine)
-Si seara intre 75-100.
Daca respecti programul asta in fiecare zi, in 3-4 luni vei avea si pectorali si un piept atragator.winking

Funda? big grin

Felicitari pentru cel mai prost sfat posibil, esti complet pe langa

| ionut002 a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine ca esti tu destept si sti.winking
De ce sa iti faci corpul cu tot felul de pastile si altele? E mai bine sa-l lucrezi pe cale naturala si sanatoasa. Asa stii ca is lucrati de tine, si nu de pastile (si in cantitati mari). V-a devenii dependent de ele.

| dragosvalentin69 a răspuns (pentru ionut002):

Abdomene pentru pectorali rolling on the floor))

Nu am zis nimic de pastile, dar abdomene pentru pectorali? Pentru pectorali faci impins cu haltera ( plan inclinat si orizontal ), fluturari cu gantere, pullover la cablu si alte aparate speciale.

IN niciun caz abdomene. Apuca-te de sah