Faci abdomene in fiecare zi. si iti faci un program:
-Dimineata cand te trezesti faci 50 de abdomene.
-La pranz, faci 75. (daca te tine)
-Si seara intre 75-100.
Daca respecti programul asta in fiecare zi, in 3-4 luni vei avea si pectorali si un piept atragator.
Funda?
Incearca flotarile. Cele mai vechi. Cele mai bune. Flotari + abdomene si un regim cat de cat bazat pe calciu, etc. Uite aici un program de flotari.Citeste paragrafele de pe dreapta si vezi.http://antrenamentflotari.blogspot.ro/......ri.html.Pe partea dreapta ai testul si saptamana 1-2 si tot asa.BAFTA!
Acelasi lucru pe care il faci la orice grupa :
1. mananci proteine si carbohidrati in cantitati mari, in special proteine ( si ai grija la masa pre-antrenament si masa post-antrenament, sunt cele mai importante )
2. antrenament CORECT pentru grupa respectiva, o lucrezi din mai multe unghiuri, intai exercitii de baza, apoi de izolare
3. odihna
4. suplimente
Aia e ordinea importantei.
Pentru abdomen iti recomand http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 pentru piept umeri biceps triceps spate flotari (cat de multe poti si in fiecare a 1-2 saptamani sa adaugi +5. Pentru picioare geno. Funda?
Esti praf. Vezi ca se scrie "genu" de la "genuflexiuni", daca esti paralel cu sportul, macar invata sa scrii.
Du-te si cerseste o funda, ca atat te duce capul
Ma iau de cei care dau sfaturi proaste, pentru ca multi de pe site-ul asta sunt copii si chiar o sa urmeze sfaturile alea, care fac mai mult rau decat bine.
Am vazut tot felul de tampenii recomandate, de genul sa mananci ou crud, cu coaja, sa bagi nu stiu ce tampenii in tine, sa nu mai mananci dupa ora 6 si multe altele.
Si nu ma "iau", dau si sfaturi bune, spre ex. la ce ti-am raspuns tie ti-am dat tie am dat si exemplu de un antrenament ca lumea pentru pectorali, eu am pectoralii vizibili si pot sa-i misc usor si vizibil chiar daca sunt imbracat gros ( maieu, tricou si pulovar de iarna ) si tot este foarte clar, spre deosebire de altii care dau sfaturi despre piept si fac sute de flotari si au pieptul plat.
kellymcgarry întreabă: