Stai agatata de bara in parc, ia vitamine si incearca cateva sporturi (volei, inot)!
crede-ma functioneaza FUNDA:*
Sunt mai multe metode sa cresti in inaltime. Daca ai doar 16 ani, o sa mai cresti fara sa practici nici un sport! Incearca sa practici un sport precum inot sau baschet, te va ajuta mult, asta daca vrei neaparat sa ajungi la 173!
Inaltimea e determinata genetic, nu prea ai cum s-o influentezi decat foarte foarte foarte putin
Stiai ca la adolescenta somnul infulenteaza extrem de mult inaltimea?
in clasa a 6-a eram piticul clasei (sub 1, 55) acum sunt a7-a si sunt al 5-lea din clasa ca inaltime :X (1, 68) nu ma crezi? incearca :X
PS: din cate stiu fetele se cam opresc din crescut intre 16-18 ani
Bea mult lapte si mananca multe lactate, in tip ce ar trebui sa practici si sport, ia si calciu cu magneziu si vitamina D! eu asa am crescut in inaltime...mult succes!
Sincer sa fiu eu spun din propria experienta pe la varsta de 14 ani am facut baschet cam 1 an de zile si m-am inaltat pana la 1.90 cat am si acum de altfel. Poate la mine a fost perioada de crestere cand am facut si din cauza asta... Dar daca zici ca e un mit de ce majoritatea jucatorilor din NBA au peste 1.90?
Pentru ca majoritatea celor inalti se duc la baschet, asta nu inseamna ca baschetul te inalta. Inaltimea e determinata genetic si nu prea ai ce sa-i faci decat foarte foarte putin, te-ai fi inaltat la 1.90 si fara baschet, cunosc destui care nu au facut NICIUN sport si au 1.88 sau 1.90 si altii care au facut mult baschet ( au mers si in cantonamente, etc. ) si nu sunt foarte intalti, 1.78 gen.
Esti in perioada de crestere pana la varsta de 22 -25 de ani daca ti neaparat sa ajungi la 173 sa joci baschet sau volei sau triplusalt si te vei inalta mai repede sportul dezvolta foarte mult.bafta
Du-te la medic si vezi daca iti mai sunt deschise cartilajele... apoi el iti va recoanda ce sa faci pentru. a mai creste
Fa basket mie la 15 ani mi s-a spus ca inca imi sunt deschise cartilajele, mi-a dat ceva medicamente si mi-a spus sa joc basket si sa fac tractiuni la bara bafta