| 2k18Tpu a întrebat:

Cum sa fiu buna la bătaie?

17 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Ce ai zis, daca băieții au trecut la glezne goale si pantaloni mulati hai sa ne batem noi, este? laughing

| kar1GaNNN a răspuns:

Sa faci lecții de bătaie.

| Monica521 a răspuns:

Buna! Sincera sa stiu nu prea stiu, dar poti incerca prin cursuri de box, karate etc.

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa inveti ca sa fii buna la bataie pe plan intelectual.
Pe cine vrei sa bati vreo rivala in dragoste, nu merita sa te compromiti.

| sierra1 a răspuns:

Ca să iei bătaie, doar să fii moale ca o cârpă. Ca să dai bătaie, caută tu o cârpă

| Werent07 a răspuns:

Buna cauta pe net asa Cursuri carate/box/resling/mma/k1 si orasul tau

| PumpkinDoll a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

......Right in da fashion rolling on the floor pentru baiet... oops

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru PumpkinDoll):

laughing Vezi ca nu m-am luat de frezele de pokemon, epilati pe mâini și pensati in asa hal încât daca vreau sa fluier după vreuna trebuie mai intai sa ma uit de 2-3 ori rolling on the floor.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Ba,hai sa zici ca mai merge cu freza(dar nu d'aia gen johnny Bravorolling on the floor dar cu epilatul + pensat...e ''gravida'' situatia mai au sa isi faca unghiile rolling on the floor si sa se dea cu ruj https://imgur.com/a/FYHs7

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Glumeam frate, n-am nimic cu nimeni. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar eu personal cred despre mine ca trebuia sa ma nasc cu vreo 40 de ani în urmă laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Bine zis dar nu baga pe toti in aceeasi oala, zic de fete e bine sa stie sã se apere sau sa aiba performantã sportiva, asta tine de respectul de sine.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe care toți? Cam greu pentru o fata sa se apere cu mâinile goale, mai ales în fara vreunui prostalau, dar nimic nu e in zadar.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta cam asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Degeaba e mare daca fata stie cum sa se apere si unde sã dea, dar asta nu se prea intâmpla, mai bine invatã se misca printr-un sport decât sa stea toatã ziua pe telefon ca majoritatea fetelor.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Majoritatea populației* laughing. Astea-s zilele pe care le trăim, păcat.

| siriusblack98 a răspuns:

Pentru inceput nu mai sta sa te gandesti de 150 de ori inainte/daca sa lovesti cand este cazul.Mergi pe instinct. Tinteste nasul, un nas spart ii va lua adversarului orice fel de chef de riposta(plus ca nu risca sa pateasca cine stie ce, in avantajul tau de altfel) in special daca nu are gram de antrenament in spate.

| Kerre a răspuns:

In primul rand trebuie sa iti alegi un stil de lupta pe placul tau, dupa poti merge la diferite cursuri pentru a invata stilul dorit.