Pariurile sportive se pot pune 1 sau 2 adica Steaua sau Dinamo in cazul tau, 1X adica castiga 1 sau face egal, 2X castiga 2 sau face egal, X se termina egal. Poti paria la cornere, SUB 9, 5 sau PESTE, la cartonase, PsF1 sau PsF2 adica "Pauza sau final" 1 sau 2.
Daca intri pe casa pariurilor o sa-ti dai seama sigur.
Iti las un link de la meciul de diseara Pandurii-Dinamo si vezi toate optiunile acolo, iti explica la fiecare.
https://www.casapariurilor.ro/......-B/4219588
1. Te imbeti cu prietenii. Asta e cel mai important lucru. Beti pana nu mai puteti sta si dati drumu la meci.
2. Va luati la cearta pe tema " cine va castiga". Pentru ca sunteti beti o sa pariati multi, MULTI bani.
3. Te sinucizi ca ti-ai pierdut casa si nevasta/iubita
3 alternativ. Dai muje la toti fraierii de prieteni ca si-au piedut casele.
Sau mergi pe net si scrii unibet si gata. PLS FUNDAAAAAAAAA
Ai uitat de GG (ambele echipe marcheaza), 12 (castiga ori prima echipa, ori a doua), PG1 sau PG2 (primul gol il da prima echipa/primul gol il da a doua echipa), mai poate juca si la scor corect ex dinamo-steaua 2:2, 1r1/1r2 (dupa prima repriza este castigatoare prima/a doua echipa).
Da sunt multe, stiu, dar daca accesa link-ul meu vedea toate variantele.
Inca o fata microbista, foarte frumos,, apreciez fetele microbiste enorm de mult!
Eu i.as explica, dar in locul celor doua echipe propuse, sa iau, de exemplu, Liverpool-Arsenal.Ce zici?
Ai incercat tu aici sa bagi cutitul in os, dar frustrarea mi-am aruncat-o aseara.
Ce mai poate fi spus? One Arsene W0anger!
Acest meci este proaspat in mintea mea, iar o alta derivata de pariere ar putea fi minutul primului gol.9? jalnic!
Nu mai paria pe Arsenal, chiar nu te-ai invatat minte? Faceam si eu greseala asta sa pariez pe ei, un sfat prietenesc, nu pune 2 pe Arsenal cand are derby-uri, cel putin in perioada asta, ai grija mare pe etapele viitoare
Nu,stiu ca.s doua echipe cu potential ofensiv si am pariat pe goluri, dar m.a deranjat handicapul.
AM si peste 2, 5. A avut o cota de 1.90, dar am pierdut cu Utd.
Utd a facut egal cu amaratii aia de Bour, pe aia i-am egalat de la 3-0 ))))))
Hei,pai si cine s.ar fi gandit ca niste amarati care nu au mai avut de cateva etape o victorie, cu o defensiva slaba sa-mi dea batai de cap.Nu de alta, dar imi rezervasem si o rochita draguta pe un site.
Asta este Premier League.
Ti-o fac cadou eu, ca tot a fost ziua ta, de baut dai?
Am dat, am si luat(cum ne.a fost si vorba), apoi iar am dat si la final am luat. un herpes. Daca vrei sa.ti dau, iti dau cu placere.
anonim_4396 întreabă: