| xVali a întrebat:

Da...
Deci : De 2 ani m-am închis în mine, m-am îngrășat, nu am mai vorbit cu niciun prieten, ies din casă doar la scoala, nu am niciun prieten. Vreau o rezolvare, vreau iar sa slăbesc, sa revin la normal, sa nu obosesc de la alergat 30 sec, vreau o soluție. CAT a si încerca să socializez in afara scolii/colegii nu pot efectiv. Parca imi este rusine.

3 răspunsuri:
| Nevroza a răspuns:

De ce ai avea nevoie de multi prieteni, putini si buni. incearca sa iesi in natura, cu bicicleta sau pe jos, relaxeaza-ti ochi prin uitarea unui peisaj, munti deoarece calmeaza, inlocuieste dulciurile cu arahidele pentru inceput, dupa fructe si legume si evita fast-food-ul. Cat despre socializare, incearca sa fi mai bagaret chiar daca o sa fie persoane plictisite, cu 1-2 sigur te imprietenesti. Nu uita, cei mai buni prieteni = familia happy

| Sigfrid a răspuns:

Cred ca cel mai bun mod de a slabi, de a-ti creste increderea in tine si de a-ti face prieteni e sa te apuci de arte martiale. Daca iti e rusine sau nu vrei sa mergi singur pune si tu intrebare pe TPU, gen "sunt din orasul x si vreau sa ma apuc de wing chun. cine vrea sa vin cu mine?"
Sau poti sa te apuci de sala pentru a slabi. In timp, va veni si increderea in tine si cu asta vor veni si prietenii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sigfrid):

Eu am fost singur cand am fost prima data... apoi dupa 2 luni a inceput sa mai vina un coleg de la serviciu si un amic de la un club de sah happy

Asa ca acum suntem 3... dar nu vad nicio problema sa te duci singur big grin