Asta depinde de genetica ta, părinți tăi sunt mai înalți ca tine? Dacă da atunci vei mai creşte.
Baga-te la handball. Mai sunt 4 ani in care poti catiga inaltime, dupa nu dupa varsta asta nu mai. Succes
Pai eu am 12 ani si o inaltime de 1, 50 si sunt baiat, cred ca poti sa mai cresti, du-te la un doctor si vezi pup. Funda?
Stii? Matusa mea avea in jur de 1.60-63 la 17 ani. S-a bagat la canotaj profesional si a ajunj la 1.77 si si-a facut si spate mare. Deci cresti si cu sport destul de. A facut doar 2 ani. Stii? Chiar daca ar creste doar cat spui tu, 2-3 cm pe an, tot ar fi 12 cm in 4 ani, dar poate sa creasca mai mult.
Daca nu sporesti cu nimic cresterea, normal ca vei creste cat vei creste, dar ea intreba cum sa se inalte. Nu cum sa ramana asa.
Imi pare rau ca te dezamagesc dar nu mai cresti in inaltime.
Un sfat a fi sa nu iei stimulente pentru creste, ca sa nu iti afecteze aspectul fizic.
Mai conteaza si aspectul nu doar inatimea.
Depinde... ai mai crescut in ultimul an? Daca da, e posibil sa nu te fi oprit din crestere si poti sa incepi sa faci un sport (handball, basketball). Daca nu mai cresti nu e o problema, sa stii. Oamenii te vor placea si asa, micuta.
Depinde de genetica ta si parintilor tai... Poti creste pana la 20ani maxim.Dar nu e problema asta baietiilor le plac fetele scunde. cel putin mie...ai avantaje pentru tocuri daca iti place sa porti chiar daca esti micuta. Oricum nu e problema asta conteaza sa fii sanatoasa, frumoasa si despteapta asta conteaza in viata restul e can can sa fii iubita
E posibil sa te mai inalti, insa nu ai posibiltatea sa influentezi tu asta. Inaltimea e determinata genetic asa ca nu ai cum s-o schimbi, iar oricine iti recomanda sa faci sport ca sa te inalti, e cel putin paralel cu subiectul.
Da, vei mai putea creste putin in inaltime in functie de geneticul tau, poti incepe a face diferite exercitii fizice pentru a grabi putin procesul de crestere, dar asta este in functie de geneticul tau cat de mult cresti si cat de repede.
danSS întreabă: