| MarcuPopescu a întrebat:

Dacă ar fi o lupta între un kickboxer vs un luptător de lupte greco romane cine ar câștiga după voi?

Răspuns Câştigător
| CarcotasulVesel a răspuns:

PE BUNE?!? o sa il ajute zana maseluta, NU?!?

bate un kickboxer la un greco-romane de ii sar bucati in toate directiile... DE CE?!?
pentru ca greco-romanele e un sistem de prize, si alea NUMAI in jurul mijocului, nu la maini, picioare, cap, asta inseamna ca oponenti se practic "imbratiseaza", iar kickboxing-ul loveste cu pumni, picoare, coate, genunchi, cap, lucruri care un un luptator de greco romane nu le face DELOC, asa ca, chiar daca ar reusi sa ii faca o priza, CE O SA II FACA CU AIA?!? o sa il puna cu umerii de pamant si o sa astepte arbitru sa confirme punctul?!? iar intre timp kickboxer-ul o sa ii dea in cap in gura, un genunchi in... bijuteriile de familie, o sa rupa priza si o sa ii tabaceasca fata de parca ar fi sac de box

poate judo sa aiba vreo sansa, pentru ca ala e obisnuit sa faca prize la maini si chiar la picioare, dar nici ala, daca kickboxer-ul e destul de avansat

mie mi se par ABSOULT EVIDENTE TOATE ASTEA, cum poti tu sa sustii asa aiurea'n'tranvai?!?

13 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Cine are experienta mai multa.

| DeathIncarnate a răspuns:

Hai sa vedemlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu

Bula
| Bula a răspuns:

Cel care organizeaza meciul. big grin

| Paul754880338 a răspuns:

Daca sunt de valoare si experienta aoropiata va caistiga fara indoiala un luptator de greco romane. Sportul acela se bazeaza foarte mult pe echilibru si tehnica.

| AnastasiaK a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

De acord cu tine, dar cu o mica precizare: in kickboxing nu sunt permise nici coatele, nici loviturile de cap.

| WgStefan a răspuns:

Nu te lua dupa caecotasuk zilei ca nu a facut un soort in viata lui. Daca amandoi au acelasi nivel de pregatire, bate cel de la lupte libere, deci libere nu greco. Si iti spun si de ce, cel care face kicbox nu are idee cu ce o sa il atace luptatorul si oricum nu se poate apara, cel mai simplu ca luptator, te ferești de pumni si picoare, si ii face doborare la ambele picioare, dupa te urci pe el si ii dai ciocane sau ii faci un armbar, anaconda etc.

| WgStefan a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

Vorbesti prostii, ai facut vreun sport pana acum? Si el a intrebat si de libere nu doar greco, e o diferenta, dar habar nu ai.

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru WgStefan):

Ce e aia "soort"?!?
... mai bine inveti limba romana inainte de a iti permite sa arunci cu noroi

in afara de raspunsurile tale, nu exista cuvantul "libere" in toata pagina asta, tu esti SINGURUL care a introdus asta, si pui cuvinte in gura celui care a intrebat, dupa care iti permiti sa le spui altora ca vorbesc prostii

deci, ghici cine vorbeste prostii

mai bine te lasi de "SPORTUL asta", esti total pe dinafara!

Nu am facut o greseala gramaticala in viata mea si vii tu sa ma corectezi. Era logic ca am tastat gresit "soort", dar ai zis si tu sa te legi de ceva. Asta in primul rand, in al doilea rand, chiar am avut impresia ca a scris libere, se pare ca m-am inselat.
Sa ma las de sportul asta? Vorbeste cine? Iar dau de batausi in spatele tastaturii.

Ai facut o greseala gramaticala, PUNCT
faptul ca "ai scris gresit" se incadreaza cat cuprinde la definitia unei greseli gramaticale

imi pare rau ca te consideri batut, dar nu e vina mea, nu o sa stau sa inghit rahat doar ca tu nu esti in stare sa citesti bine si sa recitesti ca nu a scris nimeni "libere" si apoi iti permiti sa arunci cu noroi

si oricum esti foarte "dragut" (a se citi absolut imatur) sa iti permiti sa arunci cu noroi si apoi sa te scuzi pentru ca "nu ai vazut", FOAAAAARTE "DRAGUT"

si, ca sa vezi, rahat, si mie mi se intampla, insa am MINIMUM de bun simt si sa recunosc, sau macar sa nu mai continui sa ma contrazic, DEGEABA

iar "sportul asta" ma refeream la contrazicere, nu faci fata, de fiecare data cand spui ceva mai dai odata cu bata in balta

Nu stii sa citesti? Mi am recunoscut greseala. Cu ce ti se pare ca "am aruncat cu noroi", ti am zis doar ca habar nu ai. Si acum te intreb, ai facut vreun sport la viata ta?

Fudokan