| BestOfTheBest a întrebat:

Daca beau doua energizante imi maresc doza de energie?happy maine am cros la scoala.

Răspuns Câştigător
| Irinutza99 a răspuns:

Salut, da daca bei doua Redbull(daca ai peste 14 ani bea doua, daca nu doar unul), cu jumatate de ora inainte de cros si mananci de dimineata fructe precum mere, piersici, kiwi. Cede-ma la mine functioneaza.Mult succes la croshappyhappyBAFTA!happyhappyhappy
FUNDITA?

10 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Daca bei energizant, zaharul din bautura te va face foarte activ o perioada de timp, dupa care te vei simti ca o leguma stoarsa de energie. http://antrenorpersonal.wordpress.com/2012/03/01/stiati-ca/

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca le bei acum, seara n-o sa mai dormi deloc...Bea inainte de cros si sa vezi ce te duci ca racheta...
Cel mai bine bea un Burn Tropical happy.
Stiam ca e si o cutie de aia de energizant concentrat dar nu ti`l recomand deloc ca o sa ai probleme cu inima.
Ai grija cu energizantele ca daca le consumi des o sa ai probleme cu inima, o sa te intepe tot mai des pieptul.

| Azµre a răspuns:

Mananci o banana inainte cu o ora de cross!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti strici sanatatea si doua energizante pentru virsta ta sau lesini sau intri in coma sau vei suferi de insomnie, aritmie si vei fi dispus la infarct toata viata
Si inca bauturile energizante sunt interzise minorilor

| BestOfTheBest explică (pentru anonim_4396):

Am fost foarte aproape sa lesin.straight face pe langa faptul ca am fost..PRAF! nu mai beau energizant in viata mea!

| Lamaitzza a răspuns:

Iti maresti energia si iti distrugi inimioara!happy

| QiCKaaTc a răspuns:

Mananca fructe inainte de meci. sa vezi cum fugaresti tot terenu, mai ceva ca Nicolita

| Attack619 a răspuns:

Bea dar doar unul si asta inainte de cros ca daca il bei acum nu vei mai dormi la noapte si ajungi acolo rupt big grin

| AlwaysMe a răspuns:

Imi dublezi sansele ca sa te imbolnavesti de ceva

| MilitaruBianca a răspuns:

nu iti maresti energia pentru ca energizantele iti mentin energia nu iti dau energie