Depinde ce iei. Izolatele proteice din zer spre exemplu sunt facute sa intre rapid in sange dar caloric nu sunt foarte bogate. Daca iei un "Gainer" (combina proteina cu un carbohidrat) se poate sa te ingrasi. Dar e foarte simlplu... orice exces caloric indiferent de sursa duce la luare in greutate. Daca vrei masa musculara e obligatoriu sa lucrezi muschiul in caz contrar vei pune doar grasime.
Da, vei lua, dar fara antrenament risti sa fie toata greutatea aceea pe burta. Sau sub forma de grasime si sa fi mai "facut" dar ca racitura.
Iei in greutate si distrugi organismul. Suplimentele alea idioate sunt doar un sir de chimicale. Nimic nu este natural in ele. Sunt suplimente alimentare naturale dar voua va trebuie chimicale pe care mai si dati o gramada de bani.
Buna,
Lucrez intr-o sala de fitness deci cred ca pot sa-mi dau cu parerea.
Da, vei lua in greutate putin, insa nu vei pune masa musculara. E foarte important sa faci miscare daca vrei sa iei suplimente!
SI ce ma vb de parca as da banii tai sau care e problema ta?
Nu. Eu ti-am dat un sfat dar proasta educatie de acasa te face sa-mi raspunzi obraznic. Eu nu ti-am zis nimic jignitor tie. Ar fi mai bine sa inveti sa te comporti!
Nici eu nu te am jignit pentru ca din cate probabil vezi nu te am injurat sau alte lucruri dar pe viitor pastreaza sfaturile pentru tine in caz ca nu ti le cere nimeni
Daca nu-ti trebuie sfaturi de ce mai pui intrebari? Si daca nu mai jignit ce inseamna " de parca as da banii tai"? Jignirea nu inseamna numai injuratura ci si raspunsul obraznic, ne gandit. Eu nu ti-am spus nimic de banii tai ci de faptul ca nu sunt sanatoase. Un simplu: "Multumesc dar eu vreau sa le iau!" era de ajuns. Asta ar fi dovedit buna educatie.
Bine ma Salontane las-o ncolo hai sa fi sanatos mersi oricum
hibrid112 întreabă: