| Adrian4444 a întrebat:

Dacă fac 150 de flotări timp de 60bde zile se V-a observa o înbunătațire a fizicului?

10 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca...
N-ai sa poti face 150 de flotari din prima zi. Dar incepe de undeva: 10 pe zi si cresti treptat.
Mai fa si alte exercitii fizice, ca sa poti face flotarile, pentru ca implica foarte multe grupe de muschi: brate, abdomen, spate etc.
Iubita ta sigur va observa imbunatatiri!

| TimberWolf a răspuns:

Bineinteles! dar ar fi de preferat sa lucrezi si restul corpului sa nu arati ciudat. Fa si genuflexiuni, ridicari pe varfuri, tractiuni.

| Diana4you97 a răspuns:

Da, dar cea mai bună îmbuntățire va fi asupra sănătății tale. Exercițiile fizice sunt foarte sănătoase.

| StoicAnalysis a răspuns:

Da. Se va evidentia pieptul, bicepsii si spatele ( depinde ce fel de flotari faci )

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Da. fa poze before and after si vei vedeawinking

| SkandallKamataru a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Taci ma dracu, sa faci 10 flotari apoi sa iei pauza o zi, iar ziua urmatoare sa faci 11 e egal cu 0, mai bine nu le mai faci.
Flotarile se fac pe seturi, face cate poate, ia pauza 1-2 minute, face iar, si tot asa pana ajunge la 150.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Cum p! a mea sa se evidentieze spatele si bicepsii de la flotari? laughing rolling on the floor rolling on the floor

| StoicAnalysis a răspuns (pentru SkandallKamataru):

De asta am specificat ca depinde si ce tipuri de flotari faci. Partea cu bicepsii am gresit-o ca necesita exercitii de tractiune acolo, insa, depinzand de tipul de flotari pe care le executi, actionezi si asupra altor grupe de muschi, inclusiv cei ai spatelui ( partea superioara ).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Cu limbajul asta alungi gagicile, oricat de musculos ai fi!

Am scris treptat, unde ai citit tu ca ziua a doua sa faca 11 flotari?
N-ai idee ce inseamna 150. Tu nici macar nu faci flotari, tu te culci in pat pe spate.

| Ghițăhsjwj a răspuns:

Se va observa o diferenta mare, dar ține cont sa faci o pauza intre zilele in care doresti sa faci flotari de exemplu o zi faci, a doua iei pauza, si începi a treia zi iar vu flotarile, concentreaza-te pe mișcare nu pe cate flotari faci si ai sa ai rezultate pe masura