| TrollingFace a întrebat:

Daca fac atletism la ce ma ajuta ca fac in fiecare saptamana (luni, miercuri, vineri) eu trag si de o gantara de 4KG fac 50 cu o mana si 50 cu alta oare are ceva am 13 ani sa nu raman scund sau cevastraight face

Răspuns Câştigător
| fedot a răspuns:

Nu e nimic,dar pentru a te intinde putin, ar fi ok sa folosesti bara pentru asta.te apuci si atarni de ea, in timp ce te invartestide a mijloc, adica faci un O cu picioarele

5 răspunsuri:
| bluesky2011 a răspuns:

Pentru 99% dintre vizitatori filmele merg fara intrerupere,ai de ales dintre 3 playere video si cam asta e.Vizionare placuta http://raspunsuri-rezultate.blogspot.com/......trate.html

Răspuns utilizator avertizat
| mihay15 a răspuns:

Am auzit ca daca te duci la sala mai devreme de varsta de 21 de ani s-ar putea ca cresterea sa fie incetinita, dar eu nu cred in asta dar totus nu tb sa exagerezi, in locu tau as mai astepta 1 an 2, ca dezvoltarea ta sa fie aproape terminata

| BlackHorizon a răspuns:

Daca faci atletism te ajuta la 2 chestii: Sa te definesti foarte bine(sa dai toata grasimea jos) si la rezistenta.
Ce faci tu acolo cu 4 kg se numeste definire nu masa.
Tu te definesti la atletism, tie i-ti trebuie masa musculara(daca faci 50 de repetari te definesti) si pentru aia i-ti trebuie o greutate cu care sa poti face cel mult 11-12 repetari(pana la 11 repetari este pentru masa de la 11 in sus este pentru definire.
In privinta innaltimii nu-ti face griji ca ti se opreste cresterea doar daca ridici grutati mari deasupra capului(cand faci umeri sau picioare).

Răspuns utilizator avertizat