anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac cate 1000 de exercitii zilnic pe Ab Generator, adica 500 dimineata si 500 seara e ok? Si astea 500 nu facute continuu, ca e imposibil, 50 pauza cateva minute, iar 50..si tot asa pana la 500

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ok..doar sa nu te obosesti tu prea mult. Dar tine minte, aici conteaza si alimentatia. Poti sa faci tu cate abdomene vrei sau nu mai stiu ce ca daca alimentatia e aiurea nu te astepta sa faci muschi sau ceva. In primul rand alimentatia sa fie ok ca dupa aia masa musculara se face repede

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Care e intrebarea? mai bine ai baga sprinturi alea ard grasimea de pe burtica, este extrem de important ce mancam 80% este alimentatie, poti baga si un milion daca manci mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am 50 kg, nu vreau sa slabesc, doar sa imi tonific muschii. am pus intrebarea asta fiindca imi spunea cineva, la o alta intrebare ca i se pare excesiv si ca sunt recomandate mult mai putine. Voiam sa stiu daca e in regula sau e prea mult. 1000 zilnic

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu crede orice chestie, pentru tonificare mergi la sala si bagi culturism chiar daca esti fata e ok

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 50 kg esti slab de rupe daca nu incepi sa mananci ca un barbat (carne, oua, branza alimente care sa fie bogata proteine) poti sa faci 10000 pe zi nu vei pune nimic iti pierzi timpul baiete asa faceam si eu cand eram la inceput nu am pus cam nimic. Daca nu ai corp dezvoltat piept, spate, biceps, picioare etc nu poti sa dezvolti abdomenu.