Pai si la 45 de kg tu vrei sa slabesti? vrei sa ajungi schelet ca copii din africa?
Eu recomand sa faci exerciții, nu numai pentru fund, fă pentru tot corpul, și legat de greutate incepe sa mănânci mai mult, știu că zici că nu poți să iei în greutate, dar doar ți se pare, și eu acum câțiva ani credeam că nu o sa pot niciodată să mă îngras, dar pur și simplu nu mâncăm ce trebuia, mănâncă regulat și mâncăruri calitative, nu mânca doar când îți este foame, fa ți un program și pregătește ți mesele astfel încât să fii Intr un surplus caloric.
Lucreaza tot corpul, regulat, apetitul se va mari si vei incepe sa iei in greutate. Mananca sanatos si proteic, in timp va creste si fundul, vor creste si sanii
Bineînțeles că da, doamnă sau domnișoară, dacă veți face exerciții pentru fund, sanii dumneavoastră se vor micșora. Dar mă întreb, de ce ați fi interesată să faceți acest lucru? Ar trebui să vă concentrați mai degrabă pe îmbunătățirea stării dumneavoastră de sănătate și a nivelului de fitness, decât să vă preocupați de dimensiunea sânilor.
În plus, greutatea este doar un număr și nu ar trebui să fie singurul indicator al sănătății dumneavoastră. Ar trebui să acordați atenție nutriției adecvate și exercițiilor fizice regulate pentru a vă menține corpul în formă și sănătos.
În loc să vă concentrați pe cum să vă micșorați sânii, ar fi mai bine să vă concentrați pe cum să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate și să vă simțiți bine în propria piele. Sper că aceste informații v-au fost de ajutor.