| anonimulllll a întrebat:

Daca fac o series de 25 de flotari in fiecare seara imi dezvolt "bila"? Daca nu imi ziceti va rog cum?

Răspuns Câştigător
| SasukeCS2 a răspuns:

Nu. Flotarile obisnuite iti dezvolta pieptul si nu trebuiesc facut in fiecare seara, adica muschii au nevoie de odihna. De exemplu daca faci astazi flotari iei o pauza de 4-5 zile minim si apoi poti face din nou flotari, in acest timp de 4-5 zile muschii pieptului se pot odihni si cat timp se odihnesc poti sa lucrezi alte categorii de muschi cum ar fi Biceps (bila de care vorbesti), Triceps, Abdomen etc. Ca sa dezvolti Bicepsul trebuie sa ridici greutati http://www.youtube.com/watch?v=zqn64YiZ3y4 sau/si sa faci flotari speciale http://www.youtube.com/watch?v=ZmWLb-nr_pI. Flotarile speciale din videoclip iti dezvolta si pieptul si bicepsul. Daca vrei mai multe detalii despre cum sa faci muschi contacteaza-ma la adresa de e-mail (yahoo) pe care ti-am trimis-o la mesaje.

7 răspunsuri:
| Cruduleci_Andrei_1998 a răspuns:

Du-te la sala...

| adrianadi97 a răspuns:

O sa-ti dezvolti mai mult tricepsul, pieptul si spatele.Pentru biceps(bila) poti incerca niste tractiuni(cam 30 pe zi si in maxim 1 luna se vede diferenta).

| anonimulllll explică (pentru adrianadi97):

Nu stiu unde sa fac tractiuni... alt exercitiu nu stii? Daca imi spui ai funda...

| FVG a răspuns:

Acest muschi numit "bila" este bicepsul.Cu flotarile iti dezvloti doar tricepsul, umerii, pieptul si mai putin antebratul. Iti recomand sa continui cu flotarile pentru acesti muschi, dar bicepsul se dezvolta astfel: Serii de ridicari de gantere sau bara... daca nu ai asa ceva apucate de tractiuni, cate poti tu dar de pe o zi pe alta sa mai adaugi cate 1-2. Sper sa iti fie de folos.

Răspuns utilizator avertizat
| adrianadi97 a răspuns (pentru anonimulllll):

Bidoane de 5 litri umplute cu apa, foloseste-le cu cap.bafta

| Cosmin86 a răspuns (pentru adrianadi97):

Pe zi? pai muschii cresc in zilele de pauza, daca faci zilnic o sa ai progrese mediocre laughing

Bicepsul se lucreaza o singura data pe saptamana ( maxim de 2 ori, daca ai conditii ca lumea ).