Rezistenta n-a fost niciodata punctul meu forte si nici alergarea, nu mi-a placut niciodata sa alerg.
Dar, din ce stiu de la atleti, trebuie sa alergi efectiv, distante din ce in ce mai mari si as te fortezi sa-ti depasesti period limitele (timp, distanta).
Genuflexiunile nu prea ajuta, ca tu vrei rezistenta, nu forta bruta, genuflexiunile (in special cele cu haltera) te ajuta la sprint-uri, acolo ai nevoie de forta exploziva pe distanta scurta.
Uita-te la un atlet de viteza si la unul de rezistenta, vezi ce muschi are fiecare (cum primul are de zici ca e aproape culturist pe cand celalalt pare un firav).
Rezultatele ar trebui sa se simta dupa fiecare antrenament daca sunt executate corect exercitiile.
Nu ai specificat nimic de alimentatie: cate fripturi mananci pe zi, ca sa vedem cate proteine ai in organism.
Sau tu vrei sa pui muschi doar cu exercitii?
p.s.: niciun muschi nu se antreneaza "pe zi", asta e antrenament de copii mici si firavi, muschii se dezvolta in zilele de pauza, NU cand ii antrenezi. Mai documenteaza-te.
Da, mereu exista riscul sa pui la loc dublu sau sa pierzi masa musculara (daca nu ai suficiente proteine in alimentatie, o sa arzi muschi pe langa grasime).
Tine cont si de variatia de apa, eu pot slabi 3 kg intr-o zi (am facut de mai multe ori asta, inainte de un concurs, la cantar) doar din variatia de apa.
Ca fapt divers, un kilogram are 7700 kcal, daca tu arzi 2000 kcal pe zi, si daca nu mananci NIMIC (ceea ce nu e cazul), dai jos un kilogram cam in 3 zile (aproximativ). Dar cum tu mananci cam 1000 kcal pe zi (doar am estimat, poate mananci mai mult) inseaman 1 kg la 6 zile.
Intelegi de ce nu poti da jos 7kg de grasime pura? (fara sa luam in considerare variatia de apa). E matematica simpla.