Esti inca mic, du-te si distreaza-te, tu nici nu ti-ai intarit bine oasele si le supui deja la presiune, asteapta pana la liceu sau si mai bine dupa liceu si dupa poti sa faci workout, culturism, ce vrei tu. Nu are rost sa iti nenorocesti corpul doar pentru ca nu ai rabdare
Lasa ganterele si greutatile dupa varsta de 15 ani pana atunci poti sa faci street workout, dar sa fie un program cu exercitii usoare pentru intretinere si forta care sa fie facut de 3 ori pe saptamna ex : luni, miercuri si vineri ca in restul zilelor masa musculara sa se odihneasca si sa creasca daca vrei mai multe informatii sa-mi zici ca si eu fac street workout, sper ca ti-am fost de ajutor
Nu exista studiu stintific care arata acest lucru ca nu mai cresti, pentru varsta ta nu recomand sa te chinui sa faci piept cu 100kg, genoflexiuni cu bara in spate cu 150 kg, pentru a creste masa musculara trebuie sa folosesti greutati cu care poti face maxim 15 repetari..trebuie sa faci miscari lente..pentru ca muschiul sa intre in hipertrofie, cam 60 -70 secunde pe set.Bafta