Grăsimea este transformata automat în energie de către organism atunci când facem mișcare, efort fizic. Pancreasul se ocupă de lucrul acesta.
Mă tem că dacă vom forta organismul pe alta cale să transforme grăsimea (sau hrana) în energie să nu apară probleme, dereglări metabolice. Pentru că dacă se va produce energie iar acesta nu este folosită, unde se va duce acesta (energia)?
Nu cunosc detalii, dar mă gândesc că energia neconsumată va produce dereglări ale metabolismului.
Ca să slăbești sănătos este recomandat mișcare multă zilnic. Iti iei încălțăminte adecvată si mergi mult pe jos, si cauti sa sari peste masa de seara. Pentru că seara se depune grăsimea, deoarece hrana nu mai este transformata in energie pentru că nu mai facem mișcare, nu mai facem efort fizic.
Gainer daca vrea sa slabeasca?
Si care e logica sa faci 1000 de abdomene pe zi, care e logica unui antrenament atat de PROST, sa-ti rupi coloana? Abdomenul se face de 1-2 ori pe saptamana si tot asa 15-20 de repetari, eventual cu greutate.
Iar 1000 de genuflexiuni pe zi nu prea ai cum fizic
Copil mic...
Daca dupa "ani de practica" ai un antrenament atat de CRETIN cat sa faci 1000 de abdomene pe zi si cateva genuflexiuni (nu faci 1000 clar), atunci sincer... apuca-te de sah, nu ai nicio treaba cu sportul.
De ce nu s-ar putea 1000 de genuflexiuni intr-o zi? Impartite in seturi de 100 cu pauze de o ora, se fac usor Bine, asta functioneaza daca nu mai ai altceva de facut in ziua respectiva. Se pot face si 340-330-330 daca ai destula rabdare sa numeri pana acolo Nu zic ca au vreo utilitate atatea genuflexiuni, dar nu e un numar imposibil.
Eu cred că suplimentele amintite mai sus va forta pancreasul să producă mai multă insulină decât în mod normal. În timp va duce la dereglarea metabolismului.
Pentru că suplimentele nu topesc grăsimea ca un acid; ci ele au rolul de a forta organele interne la o activitate mai mare -în cazul nostru pancreasul. Sunt toate șansele ca metabolismul să fie dereglat. De aceea toate acestea trebuiesc luate după sfatul medicului; pentru că noi nu cunoaștem suficient de bine fiziologia.
Exact, nu au nicio utilitate... genuflexiuni se fac serii de 5-8 cu o haltera cu discuri pe tine.
Eu prefer 5 genuflexiuni cu 160 kg pe umeri.
Nu e sanatos, ca te supraantrenezi si nu vad ROSTUL. Ca nu asa se pun muschi, pentru muschi se fac maxim 8 repetari.
Gen 8 genuflexiuni cu 80 kg pe umeri sa zicem... cu o haltera speciala.