anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca lucrezi mult in picioare este recomandat sau nu sa faci inot? De ce?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

înotul este binevenit în mai toate situațiile, inclusiv în a ta

| Sn4k3 a răspuns:

Daca nu esti obosit pot sa faci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este foarte bine! Eu la varsta de 21 de ani lucrez mult in picioare si practic acest sport, iti las aici niste detalii de ce ar fi bine :
- Înveți după mult timp ceva nou. Eu, unul, am dus dorul exercițiului ăsta de înțeles – imitat – învățat – repetat. Nu am mai învățat să fac ceva nou… de mult timp. Au trecut ceva primăveri. Și e mișto să văd că nu sunt atât de ramolit încât să nu fiu în stare să învăț ceva.
- Îți vindeci treburile care s-au stricat în corpul tău de-a lungul timpului. Fie că e vorba de ligamente, depresie, anxietate și alți demoni.
-Slăbești. Mult. Practic, îți lucrezi mai mult de 2/3 din suprafața musculară. Și pentru că vei încerca să te ții la suprafața apei și vei da din mâini și din picioare ca nebunu'(a), vei consuma muuuulte calorii. Într-o veselie #truestory

Sper ca te-am ajutat, o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este chair benefic sa faci inot.

| Anon31241212 a răspuns:

Inotul nu are treaba cu statul in picioare. Orice sport se recomanda pentru sedentarism sau,, statul in picioare". Nu e de recomandat sa faci un sport care necesita mult efort, fiindca statul in picioare e un efort pentru organism. Se zice ca cei care lucreaza in picioare mult au un risc mai mare de a avea hernie. Mai degraba un fotbal relaxat sau mersul cu bicicleta e indicat.

Întrebări similare