Corpul va fi la fel,deci tu pui grasime si o dai jos,adica ce mai bine structurat vrei sa fie? Cand spui ca te ingrasi asta inseamna sa pui grasime pe tine. Daca spui la modu general,adica si cand pui masa musculara,atunci tot la fel va fi.Cel mai indicat este sa dai grasimea jos, dupa care masa musculara ramasa sa o tonifiezi prin exercitii fizice, cel mai indicat ar fi alergatu, asta nu pne masa musculara, dar tonifica muschii cei sunt.Cam asa cred eu ca e mai bine. Daca v rei masa musculara atunci bagi mancare si exercitii fizice la greu.
Prima dată va dispărea grăsimea, și la urmă masa musculară.
Numai că va fi extrem de greu să mai slăbești; dacă nu chiar imposibil.
Daca in timpul slabirii consumi destule proteine, te antrenezi in continuare si nu exagerezi cu deficitul, nu prea slabesti masa musculara. Totusi, daca te ingrasi 4kg si slabesti 4kg nu avansezi cu nimic pentru ca a te ingrasa NU inseamna a pune masa musculara indiferent cat de sanatoasa e alimentatia ta.
O sa se consume grasiema prima data,asta daca nu maninci,e mai usor de folosit grasimea decat masa musculara.
Legat de grasime ca provine din alimente sanatoase,aia e poveste,grasimea e grasime,poate sa provina si din aer nu este grasime sanatoasa si nesanatoasa.Tu ce consumi,ai in organism organe care filtreaza ce ar fi daunator,deci rezi/duri, substante mai sti/u eu de care sunt eliminate, atkat cat se poate, daca e prea mult te duci pe alta lume
Masa musculara se pune prin exercitii fizice si alimentatoe controlata.
Te ingrasi, apoi slabesti si te astepti la ce anume? sa faci muschi esti amazing man
Nu,deci eu mă refeream să mă îngraș cu o anumită greutate, antrenându-mă, să spunem vreo 3 luni de zile, iar apoi să o dau jos, ajungând din nou la greutatea anterioară.(de la 57 la 62, apoi iar la 57, corpul va fi mai bine structurat a doua oară decât prima dată?)