| Dariuus2003 a întrebat:

Daca merg des cu bicicleta, o sa fiu mai inalt?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E penibil sa adaugi "Funda?" dupa un raspuns.

Vezi cat de superficial esti? "daca vrei, imi dai pentru ca ti-am raspuns primul", eu NU am pus intrebarea.

11 răspunsuri:
| BBJHHRUGs a răspuns:

Nu, dar probabil o sa ai muchii de la picioare mai dezvoltati. Funda?

| wpetterssone a răspuns:

Nu cred că mersul pe bicicletă îți dezvoltă creșterea în înălțime. Mersul pe bicicletă dezvoltă musculatura picioarelor.
Acum, depinde cât mergi cu bicicleta.
Uneori, vara, merg la serviciu cu bicicleta. Sunt 57 de km. Ajung în cel mult două ore.
Dacă mergi 10 km în fiecare zi cred că este sănătos, mai ales dacă alegi un traseu mai aerisit.

| sierra1 a răspuns:

Nu dar e sănătate curată

| mihaicelsfant a răspuns:

Fa inot ca o sa te ajute

| Thelinky a răspuns:

Sa stii ca se scrie mai nu m ai...si nu cred ce intrebare e asta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Cum adica "Funda?"? Esti doar un copil pampalau care vrea si el "funda", nu?

| BBJHHRUGs a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu ti-am cerut cu forta. Am intrebat. Nu trebuia sa ma faci pampalau. Sunt biciclist de atatia ani pentru ca lucrez ca delivrator pe bicicleta la UBER in UK si stiu sigur ca nu cresti in inaltime dar iti face muschii de la picioare sa iasa in evidenta. daca vrei, imi dai pentru ca ti-am raspuns primul, nu trebui sa te enervezi.

Ei si tu acum, nu am observat, eu cer funda la fiecare raspuns.
se pare ca tu esti cel care incurca treburile aici.
si acum ce vrei sa fac? sa imi cer iertare in fata ta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Sa nu mai fii asa pampalau.

Eu fara sa cer funda si jigning pe aproape toata lumea am peste 30.000 de "funde", pentru ca dau raspunsuri bune.

Nu mai fii pampalau!

Eu nu am jignit pe absolut nimeni. am cerut doar funda. e o crima asta? eu ti-am vorbit frumos, tu ma faci copil pampalau si tot tu esti cel ce se rasteste la mine, unde ai vazut tu pampalau sa ceara funda? e clar ca ai ceva cu mine, poate nu ma suporti, nu ma suferi nu ma inghiti, nu e vina mea ca ma urasti. daca toate astea sunt pentru o invidie fata de faptul ca am cerut o funda, ia-o tu, gata, si lasa-ma in pace. cere tu funda in locul meu. nu sunt singurul care cere funda dupa raspuns. BAI, NU MAI CERETI "FUNDA" CA VA FACE OMUL ASTA "COPIL PAMPALAU". N-am putut sa vad asa ceva!

| BBJHHRUGs a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Imi retrag cerinta. ignora ultimul cuvant "funda"