Izolatele proteice sunt bune ( wpi = whey protein isolate ), hidroizolatele sunt si mai bune
Nu-mi place ca n-are enzime si glutamina. mai bine mai putin 30 de lei si iei un dymatize elite whey, are si enzime si glutamina.
Daca nu-ti permiti, ramai pe WPI ( sa iei si dextroza, proteina pura o sa fie descompusa pentru energie fara dextroza ).
WPI = probabil singurul supliment "bunicel" din Romania
NU, o sa te ingrasi daca incepi sa mananci shaorma, cola, etc.
Si nu exista proteine pentru reducerea masei de grasime, alea sunt arzatoare de grasimi ( ex. lipo 6 de la nutrex ) sau lipotropice ( ex. carnitina ).
Poti lua carnitina pentru slabire, dar sa ai si o alimentatie adecvata, bineinteles.
Proteinele sunt pentru muschi adica marirea masei musculare, pentru reducerea grasimii poti lua L-Carnitine este ff buna pentru slabit.
Eu ma gandeam la wpi pro nutrition
Normal ca te balonezi iar dupa, cel mai bine e sa te tii doar de sala si sa ai un regim alimentar mai drastic.Nu recomand proteinele.Duc la ipotenta!
Si alea de la sala TOT DIN MANCARE sunt facute.
Mai documenteaza-te, steroizii sunt cu totul altceva.
steroizi = substante ILEGALE ( NU GASESTI sa cumperi in magaizne, decat pe piata neagra )
proteine = suplimente alimentare, mancare concentrata ( zer, lapte, albus de ou, etc. ), le gasesti chiar si in farmacii
Izolatele proteice sunt bune ( wpi = whey protein isolate ), hidroizolatele sunt si mai bune
Nu-mi place ca n-are enzime si glutamina. mai bine mai putin 30 de lei si iei un dymatize elite whey, are si enzime si glutamina.
Daca nu-ti permiti, ramai pe WPI ( sa iei si dextroza, proteina pura o sa fie descompusa pentru energie fara dextroza ).
WPI = probabil singurul supliment "bunicel" din Romania
Buna,am citit raspunsurile si m-a apucat rasul... sincer multi vorbesc, dar nimeni nu explica lucrurile cu adevarat.Inainte sa iei oricefel de supliment nutritiv, spune-mi te rog cati ani ai, fata sau baiat si daca faci fitness, adica greutati sau si aerobic... Antrenor ai? ai cerut sfatul?
Deci fitness faci... proteina nu e pentru reducerea a masei musculare,proteina e cea ce gasesti si in carne(piept de pui,curcan,lactate : lapte,branza)... daca vrei sa reduci masa musculara trebuie redus carbohidratul (cartofi,faina,orez,chipsuri,dulciuri) si trebuie ridcicat nivelul proteinei(branza,legume, fructe, carnea alba), iar proteina bei ca si un fel de supliment nutritiv, cea ce inseamna pe langa mancare, dar nu si ca inlocuitor de masa.