Pentru mentinere 4-5 serii a cate repetari poti. Daca poti peste 12-15 repetari, leaga ceva greu de tine sau fa flotari intr-o mana (daca nu poti, fa tinandu-te cu cealalta mana de ceva mai inalt), genuflexiuni intr-un picior, etc.
Aș putea să fac doar flotări și genuflexiuni. Tracțiuni nu am unde acolo. Câte serii și repetari?
Pentru mentinere 4-5 serii a cate repetari poti. Daca poti peste 12-15 repetari, leaga ceva greu de tine sau fa flotari intr-o mana (daca nu poti, fa tinandu-te cu cealalta mana de ceva mai inalt), genuflexiuni intr-un picior, etc.
Pentru a evita febra musculara poti, dupa ce reincepi antrenamentele, sa iei timp de 2 zile, o data pe zi, o aspirina, o lingurita de zahar/miere si un pahar de lapte. N-o sa ai probleme.
Poate ar fi bine sa lasi in saptamana aia o pauza muschilor, ca si aia mai prinde bine, macar 1-2 zile.
Chestia cu aspirina si zahar e o mega-prostie. Laptele sa nu mai spun, ca nu are nicio treaba cu micro-rupturile de fibra.
Tare sunt curios pe ce te bazezi cand spui asta. Eu vorbesc din opiniile expertilor in domeniu, nu de pe net, cum probabil faci tu. Si da, eu i-am cunoscut in realitate.
Pe aproximativ 14 ani de sala (cu cateva mici pauze) + participari la concursuri.
Una e sa-i cunosti "in realitate", alta e sa dobori cativa la un concurs.
p.s.: arata-mi si mie UN ARTICOL scris de "expertii din domeniu", care sustine aberatiile spuse de tine. Din SUTE DE MII de articole, poti gasi UNUL SINGUR, nu?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: