| cobrant a întrebat:

De 17 zile am inceput sa fac abdomene fara oprire in fiecare zi marind numarul zilnic din 10 in 10 si dupa ziua a noua de abdomene am marit din 20 in 20, ajungand azi ca sa fac 340 de abdomene fara oprire. Credeti ca este un remediu bun, decat, deloc? Si sa maresc numarul in continuare sau sa ma opresc la un anumit numar gen 500 sau 1000?

9 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Gresit. Un exercitiu pentru abdomen, corect, nu poti face 500. 1000. Lucreaza la 25.30 dar corect si diferit. Te ajut cu un exercitiu. Pe spate cu mainile sub sejuta, picioarele la 45 grade, iti scrii numele cu litere de tipar, incet vizual si corect. Daca reusesti sa.ti scrii numele de doua trei ori, esti tare.

| cobrant explică (pentru baru):

Eu am facut astazi 340 de abdomen fara oprire.Si Ciprian Deac de la CFR Cluj face 1000 de abdomene pe zi si Cristiano Ronaldo face 5000 de abdomene pe zi.

| baru a răspuns (pentru cobrant):

Tot respectul pentru tine. Nu.ti spun cu rautate si nici cu invidie. Dupa ce vei face mai multe programe pentru abdomen, vei vedea.

| Cosmin86 a răspuns:

Abdomenul se lucreaza o data pe saptamana, maxim de 2 ori. Si in niciun caz prin abdomene (care sunt cele mai PROASTE si ineficiente exercitii), ci prin exercitii adevarate: ridicari de picioare din atarnat, crunch, aplecari la cabluri, rotatie la scripeti, etc.

Doar copiii pampalai si firavi fac zilnic abdomene.

| CristianCRS a răspuns:

In primul rand folosesti un concept total gresit, te concentrezi pe cantitate si nu pe calitate, in al doilea rand daca nu ai o muculatura bine devoltata care sa iti sustina miscarea asta, numerele pe care le vehiculezi iti vor afecta coloana vertebrala.
Asadar daca vrei sa faci ceva bine si cu rezultate si in special fara dureri de spate pe termen scurt si lung, mai bine faci un program complex si corect de exercitii pentru abdomen, decat mii de abdomene cel mai probabil executate incorect.
Ai aici canalul unui om care stie ce spune si ce face, fa-ti timp urmareste niste video-uri si schimba-ti planul pentru ca ce faci si ce vrei tu sa faci nu este ok:

http://www.youtube.com/channel/UCe0TLA0EsQbE-MjuHXevj2A

Succes!

| cobrant explică (pentru Cosmin86):

Pai si Ciprian Deac de la CFR Cluj face 1000 de abdomene pe zi.

| cobrant explică (pentru cobrant):

Chiar 3000 de abdomene zilnic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru cobrant):

1. Daca Ciprian Deac e un retardat, inseamna ca trebuie sa fii ca el? Fotbalistii in general sunt cunoscuti ca fiind prosti, cu mici exceptii.

In primul rand fotbalistii TOTI au abdomen pentru ca alearga foarte mult, alergatul e cel mai bun exercitiu pentru abdomen.

2. Ei si mint mult pentru publicitate, daca ar face 1000 de abdomene pe zi si-ar distruge coloana.

3. Uita-te si tu al sportivii adevarati, din fitness, nu la niste fotbalisti, sa vezi acolo abdomene.

| andreiandu211 a răspuns:

Salut, sunt antrenor personal online, daca vrei te pot ajuta cu sfaturi, programe nutritionale si antrenamente, andreiandu211 pe Instagram.