anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 5 zile fac toate exercițiile posibile de pe internet ca să slăbesc dar nu se vad rezultate... Ca sa fac?

15 răspunsuri:
| TheSlasher a răspuns:

Degeaba faci toate exercitiile de pe net daca nu faci si un regim
Incearca seara cand ai pofta de ceva sa mananci niste iaurt cu fulgi de porumb. Daca faci exercitii acasa muschii tai au nevoie sa se relaxeze 24 de ore, daca faci sala 2-3 zile
Si incearca cat mai mult sa nu mai mananci fastfood(KFC, Mc, Mesopotamia) si nici prajimi (te va ajuta sa arate rezultatele mai devreme). Banuiesc ca esti un elexlv, daca da in loc sa iti iei un sandvis sau niste cornulete sau chips-uri de la magazin incearca sa iti iei doua mere.La pranz incearca sa mananci cat trebuie sa nu mananci in exces si sa mananci ceva care sa nu iti pize greu cum ar fi niste orez.
Daca te intrebi de ce ti-am scris foarte mult despre mancare este deoarece pe asta se bazeaza in mare parte si in schimb la exercitii poti sa faci orice crezi ca ti se potriveste.Mult noroc!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu slabesti asa usor, vazand cu ochii. laughing
Trebuie sa mananci sanatos si sa nu exagerezi cu exercitiile, faci cate poti.

| Iote a răspuns:

In 5 zile?! Haha. Poate peste 5 saptamani.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Greutatea corporală este legată de alimentație și consumul caloric.
Astfel dacă faci exerciții consumi. Dacă mănânci introduci calorii în tine.
Dacă nu ai slăbit deloc, să reduci caloriile.

| Andreeush a răspuns:

Depinde și de alimentația pe care o ai.

| RomniaUnit? a răspuns:

Nu mai fa, nu mai manca ata de mult și cel mai important nu manca seara asa am reușit eu, bine și din alte motive, dar da

| RAY a răspuns:

Sportul nu slăbește, pai de ce nu slabeste? sa vedem o felie de pizza are 700 de calori, asta inseamna sa mergi pe jos 2 ore sau vreo 40 de minute de cardio extrem, desi conteaza cat consumam, studile facute in africa pe vanatori africani au demonstrat ca aia nu au rata metabolica mai mare ca un american sedentar, diferenta e ca americanul baga 4000, 5000 de calori in timpul ce africanul baga 1000-1500 cateodata perioade de infometare, in africa e greu de supravetuit, ce putem face?

dieta?

nu, dietele ingrasa, organismul uman este extrem de complex, cei care slabesc simt fometea permanent, se activeaza niste hormoni care sunt non stop activi, un studiu pe 200 de barbati in america supusi uni diete de 500 de calori timp de 6 luni a ajuns la concluzia ca

acestia au slabit,aveau comportamente negative, au slabit iar apoi dupa slabire cand au mancat cat trebuia se ingrasau,simteau fometea puternic,cei care vand diete stiu asta,nu e singurul experiment

parerea mea cea mai bine este sa faci culturism,cardio,dieta zig zag, sa scrii jos ceea ce manci,sa te cantaresti zilnic, sa eviti dulciurile, fast food, patiserie, pizza, painea, nu uita ca cu fiecare kg in miuns organimul se lupta sa recastige greutatea, din 1000 de subiecti doar 10 din ei ti-au mentinut greutatea timp de maxim 5 ani

pentru mai multe detalii aici https://www.facebook.com/......557761132/

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

De curiozitate, unde ai gasit site-ul ala? Arata a ceva ce ar face un elev de liceu pe ultima suta ca sa obtina o nota de trecere...

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tu de ce trebuie sa faci hate?

Hate? Nicidecum, e doar sinceritate.

Da search pe net, gaseste un site, copy/paste in Google translate pentru ca se pare ca cel/cea care a scris acolo nu stie engleza suficient cat sa traduca singur/a...si probabil nici romana suficient cat sa mai prelucreze putin textul ala ca sa nu ramana asa, vai de el, cu 15 mii de greseli. Apoi pune linkul site-ului de unde a luat informatiile, chit ca n-a pus ghilimele nicaieri si nu a folosit site-ul respectiv ca sursa de documentare, ci doar a copiat. Nu asta ar face un elev de liceu cand trebuie sa faca un proiect si mai are maxim o ora? Iar la faza cu nota de trecere am fost draguta, ca in liceul pe care l-am terminat eu nu iei nici 2 pe asa ceva...dar nu stiu cum e in altele.

Pe tine chiar nu te face sa fii deloc sceptic un astfel de site? Nu fac deloc hate, dar mi se pare normal sa analizezi un pic ce informatii de pe ce site-uri crezi...mai ales stiind ca inclusiv copiii de 11 ani pot avea blog...zic si eu.

E blogul meu, cat priveste traducerea este google traducere, nu am timp sa traduc si sa coretez, ia mult timp, importante sunt concluzile, plus ca eu am vrut sa aflu cat mai bine cum e cu slabirea

Ok, deci basically o faci pentru tine mai mult, ca sa te documentezi tu. Cum nu are ca scop sa fie pe placul altora, sa atraga oameni, sa fie inovativ sau mai stiu eu ce, nu are de ce sa te deranjeze ca l-am criticat din punctele astea de vedere. Cred ca esti constient ca din cauza modului de prezentare (informatiile par ok, dar n-am citit mare lucru), ceea ce ai scris acolo nu prea prezinta credibilitate in fata altora. Dar cat timp o faci pentru tine, nu are de ce sa te intereseze cum il vad altii...

Ba da apreciez persoane care vor sa cunosca,dar stiinta nu este o dogma, credinta, nu detine adevarul absolut, plus ca eu cred ca totul depinde de fiecare individ, degeaba stii ca x face rau daca tu continui sa consumi, totul pleaca de la vointa propie

| HadesSs a răspuns (pentru RomniaUnit?):

Mancatul seara e un mit happy