| AvalohAlyn a întrebat:

De abia aștept sa fac cariera cu Otelul Galati în EA FC 24 ( FIFA 24 )
Tu cu cine/ce echipa vrei sa faci carier mode în jocul EA FC 24?(FIFA 24)

Răspuns Câştigător
| vodami92 a răspuns:

Si eu tot cu Otelul Galati! am facut! ca transferuri facusem! Ciprian Deac de la Cfr Cluj! Dan Nistor si Alexandru Chipciu de la Universitatea Cluj! Denis Alibec de la Farul Constanta! Cornel Rapa de la Cracovia! Virgil Ghita de la Cracovia! Sergiu Hanca de la Cracovia! Constantin Budescu de la Farul Constanta! Silviu Lung de la Politehnica Iasi! Sergiu Bus de la Politehnica Iasi! Alexandru Benga de la Uta Arad! Alin Seroni de la Fc Botosani! Razvan Patriche de la Dinamo Bucuresti! Adrian Rus dar gratis l-am luat! fara echipa! jucase la Pisa oricum! Alexandru Mateiu de la Csu Craiova! Cosmin Matei de la Sepsi Sfantu Gheorghe! iar de vandut i-am vandut pe Francois Yabre la Fc Botosani! Iliya Dimitrov la Politehnica Iasi! Milen Zhelev la Politehnica Iasi! Diego Zivulic la Uta Arad! Ariel Lopez la Csu Craiova cam asa! oricum am luat campionatul din primul sezon! ce ii drept nu la modul professional! beginner! cam asa joc eu! ca imi vine mai usor! al doilea sezon tot cu Otelul Galati! dar am stat putin! cateva etape! si m-am transferat la Csu Craiova! de acolo mai departe echipe mari! Inter Miami a fost chiar prima! acolo tin minte ca l-am luat pe Nicusor Bancu de la Csu Craiova! apoi am mai antrenat Los Angeles Fc! si altele la fel de mari! din alte campionate! jucam oricum si volta ultimate team dar si player carrer unde l-am creat pe Patrick Mihai Petre care juca de fapt la Ceahlaul Piatra Neamt! dar eu l-am creat si l-am pus la Dinamo Bucuresti! unde incepuse el fotbalul! evident ca apoi l-am transferat ba la Sepsi Sfantu Gheorghe apoi la Farul Constanta! ultima data la Rapid Bucuresti! dar nu am mai continuat cariera mai departe!

8 răspunsuri:
| Visereale a răspuns:

Fcsb să scap de djokovic Coman chiriches băluță ngezana

| vodami92 a răspuns:

M-am apucat acum de ea sports fc 25! tot cu Otelul Galati am inceput cariera! numai ca de data asta! nu am mai reusit sa ii aduc pe Denis Alibec de la Farul Constanta! ca bate in retragere! de asemenea valabil si pentru Ciprian Deac de la Cfr Cluj! nici Cristian Sapunaru de la Gloria Buzau! dar am adus alti jucatori! dar intr-adevar i-am luat din nou pe Dan Nistor si Alexandru Chipciu de la Universitatea Cluj! Cornel Rapa de la Uta Arad! Alexandru Benga de la Uta Arad! Paul Papp de la Petrolul Ploiesti! Constantin Budescu de la Gloria Buzau! Razvan Patriche de la Dinamo Bucuresti! Alexandru Tudorie de la Uta Arad! Carlo Casap de la Farul Constanta! Bogdan Tiru de la Farul Constanta! Ionut Vina de la Farul Constanta! Florinel Coman gratis! Andrei Burca gratis! i-am vandut pe Frederic Maciel la Farul Constanta! Francois Yabre la Dinamo Bucuresti! Jonathan Cisse la Petrolul Ploiesti! Juri Cisotti la Dinamo Bucuresti! cam asta este! ma astept tot asa sa iau campionatul inca din primul sezon! ca eu joc doar beginner! nu professional! ce s-a schimbat la acest joc! numai exista volta! sau daca exista dar trebuie sa dai la kick-off! si sa selectezi 3v3! ca volta care era numai exista! au bagat rush! a ramas ultimate team! ca alea stiti ca sunt cu cardurile acelea! in rest jocul e la fel! apropo la player carrer tot pe Patrick Mihai Petre l-am pus la Dinamo Bucuresti!

| vodami92 a răspuns (pentru vodami92):

Am uitat de Mihai Adascalitei sa zic spun! caci si el a plecat la Farul Constanta! iar Cristian Chira l-am trimis la Gloria Buzau!

Iar de luat l-am luat de asemenea si pe Florin Bejan de la FC Hermannstadt! pentru la iarna de exemplu m-am inteles cu Sergiu Bus! si vine si el la Otelul Galati! l-a schimb l-am dat pe Stipe Juric! am scapat si de Milen Zhelev! l-am trimis la FC Botosani! si l-am luat pe Romario Benzar! mai am si alte nume in minte! ca de exemplu Andrei Dumiter! Tiberiu Capusa! Catalin Cabuz! Silviu Lung! Risto Radunovic! Damjan Djokovic! cam astia! si ar mai fi! Sergiu Hanca! Gheorghe Grozav! Christian Irobiso! Paul Iacob! Constantin Grameni! sunt destui! o sa vad cam care i-as mai putea aduce eventual!

Mai nou in iarna i-am luat pe Christian Irobiso de la Petrolul Ploiesti! Razvan Trif de la Uta Arad! Rivaldinho de la Farul Constanta! Gheorghe Grozav de la Petrolul Ploiesti! Alexandru Mateiu de la Petrolul Ploiesti! Silviu Lung de la Universitatea Craiova! si i-am vandut pe Alexandru Pop la Petrolul Ploiesti! Joao Lameira la Petrolul Ploiesti! Maxim Cojocaru la Petrolul Ploiesti! Miguel Silva la Uta Arad! Cosmin Bozoanca la Universitatea Craiova! cam asa! oricum mi-am facut cea mai tare echipa! din pacate in iarna doar trei jucatori au trebuit sa se intoarca la echipele de care apartineau! adica David Maftei la Farul Constanta! Razvan Tanasa la Farul Constanta! iar Albert Hofman la Universitatea Cluj! de asemenea li se termina si contractele lui Andrei Burca Florinel Coman Constantin Budescu Florin Bejan Alexandru Chipciu Razvan Patriche! pe astia nu voi mai putea cel putin conta si sezonul viitor! dar voi aduce altii!

Sezonul urmator am in minte sa ii aduc pe Ricardinho de la Petrolul Ploiesti! Andrei Dumiter de la Uta Arad! Damjan Djokovic de la Cfr Cluj! Daniel Popa de la Fcsb! Tiberiu Capusa de la FC Hermannstadt! Gabriel Debeljuh de la Sepsi Sfantu Gheorghe! si mai sunt! dar trebuie sa creasca si bugetul! mai ales daca i-au si campionatul cupa dar si altceva! adica champions league!

De asemenea l-am trimis si pe Nelut Rosu la Petrolul Ploiesti!

Si desigur Diego Zivulic l-am trimis la Universitatea Cluj!