| RAY a întrebat:

De ce a pierdut Germania?

51 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta, si iti voi raspunde iar.
Acum cativa ani la o umilinta luata de Arsenal de la United cu 8-2, de nervi, de frustrare,, nu admiteam asa ceva, dar a trecut timpul, si am trecut peste multe alte umilinte, in anii astia.

Asta e, voi merge inainte cu echipa la bine si la rau, dar mai ales la rau, pentru ca aia inseamna sa-ti iubesti echipa neconditionat. Nici nu-ti poti imagina cata dragoste port eu echipei asteia, ca pe ochii din cap o iubesc.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Dar atunci Germania nu a pierdut

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Una e echipa pe care o iubesti, si alta e nationala pe care o simpatizezi la turneele finale, nici nu se compara.

Cat despre infrangerea nemtilor,, eu unul nu am cuvinte, si-au batut joc.

Nu am vazut meciul, eram convins ca va bate, au jucat prost?

Extrem de prost, cand vrei sa te califici in meciul decisiv, nu joci apatic precum ei, dar au avut si ghinion, nimic nu le-au iesit.

Eu inca nu am realizat ca numai sunt acolo

E randul Frantei sa castige acum, la ce lot au,, chiar nu au nicio scuza daca-l pierde.

| BlueDark a răspuns (pentru Drimmero):

Eu tot cu a Frantei tin laughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Drimmero):

Care Franta? Aia s francezi? Africa poate...

| RAY explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Corect asa e, e africa nu franta, dar francezi sunt doar spectatori ca si in razboi

| relian a răspuns:

De ce a pierdut? Ca sunt slabi de aia.Lumea se s chimba frate, Germania nu mai e cea fost odata si se pare ca e mai nasol cu ei pe an ce trece.Is parf nu doara la sport,uite in politica,o sa urmeze si restul,asteapta o sa vedem ceva mai tarziu laughing Lumea se schimba,unia cad,se ridica alti si tot asa,raman in picioare aia care au mentalitate.Din pacate germanii de cand sau reunificat li s-a cam dus toatu de rapa,nu mai sunt ceau fost,nu mai au mentalitatea care o aveau candva.

Ma gandeam sa glumesc nitel dar stiu ca tu esti cel mai supracios de pe aici si blochezi omu imediat.Dar stii? Nu ma pot abtne si zic.

Germania na castigat ca nu au mai avut timp sa dea ceva cetatenie araba la imigrantii astia veniti acu,Merkel baba cloanta s-a miscat cam incet,si uite asa cu doara ceva germani jigariti, plus cativa turci cu mintea cine stie pe unde si ceva negrii de prin Africa fomisti, nu au putut sa fnaca mare lucru, deci le lipseau astia arabii, puneau astia ceva bombe, linistea pe toti acolo laughing laughing

| RAY explică (pentru relian):

Cred ca au plecat cu gandul de superioritate deci oliver kahn spunea gata cu vorbaria ne punem pe munca, stia el ce stia, s-a vazut inca din meciul cu mexic ca ceva nu e ok apoi cu suedia iar in ultimul meci credeau ca sunt la gradinita, Germania poate lua oricand cetatenia fara nici un motiv, asta nu e o problema, numai primeste pentru ca numai are majoritate merkel in bundestag

| relian a răspuns (pentru RAY):

Superioritatea lor s-a cam dus laughing au apus vremurile alea.Nu am spus ca Germania poate lua cetatenia, ce cetatenie sa ia de unde anume? Am spus ca o guma ca nu a mai avut Merkel timp sa dea cetatenie la ceva arabi din astia jihadisti sai bage in echipa, ca poate asa castigau si ei poate un meci laughing a fost o gluma

| Sn4k3 a răspuns:

De slab ce au jucat. Si-au batut joc coreenii de ei si de noi astia de am pus pariuri laughing.

| RAY explică (pentru Sn4k3):

Cat ai pierdut man?

| raMLesS a răspuns:

Pentru ca erau ateihee hee tongue

| AlexDarius3 a răspuns:

Fiindca era si timpul sa mai castige coreeni ceva sa le faca in ciuda vecinilor nordici.

| asdf2kpower a răspuns:

Se pare că e o problemă cu campioanele mondiale la primul turneu după câștigarea trofeului. 4 din campioanele mondiale de la ultimile 5 turnee finale au fost eliminate încă din faza grupelor (Franța, Italia, Spania și Germania mai nou). Plus probabil i-au ajuns blestemele brazilienilor pe nemți după acel viol din semifinale (7 - 1 pentru Germania) de la ultimul CM.

| RAY explică (pentru asdf2kpower):

Da cu coreea de sud sa pierzi e aiurea

| asdf2kpower a răspuns (pentru RAY):

Coreea de Sud nu-s așa prafi cum crezi. Au națională mult mai bună ca România. Totuși la ei joacă Son, om de bază la Tottenham. Numai ăla are cotă cât naționala noastră (50 de mil.)

| RAY explică (pentru asdf2kpower):

Nu am stiut, nu sunt pasionat asa intens de fotbal, doar la turnee finale ma uit, chiar nu stiam ca correa are echipa de fotbal, bravo lor, e plin Facebook de glume

Nemtii s-au batut singuri, ti-am zis ca nu au nici sansa, au ratat destul, nu meritau sa piarda, dar asta este fotbalul pana la urma.

| asdf2kpower a răspuns (pentru Drimmero):

Plus că s-a crezut și Neuer mijlocaș laughing laughing laughing

| Drimmero a răspuns (pentru asdf2kpower):

El asa face, suntem obisnuiti cu iesirile lui din poarta pe final de meci, ca sa grabeasca atacurile, sa dea mingii cat mai inalta spre careul advers si sa recupereze, dar acolo nu mai avea ce face, Neuer n-are nicio vina ca Germania a pierdut calificarea, vina o are intreaga echipa.

Franta il castiga, merg pe mana vecinilor Germaniei!

Dinainte de mondial spun că Franța câștigă. Cu jucători precum Griezmann, Mbappe, Kante sau Pogba nu ai cum să dai greși. Plus că au niște rezerve fantastice. Tolisso, Coman, Fekir, jucători care oricând pot intra să facă diferența. Brazilia are a doua șansă, după care vin Belgia cu Portugalia.

P.S. Păcat de Low. personal eram curios să văd unde își mai poate băga ăla mâna până în finală laughing laughing laughing laughing laughing

Franta are un lot exceptional, nu m nimic de reprosat, doar ca nu au antrenor...Franta ar trebui sa aiba galop de sanatate prin competitia aia cu asa echipa.

Mbappe viitorul balon de aur in viitor, e fenomenal pustiul asta.

Nu te-am mai vazut pe aici,, cu care echipa tii?

Steluța (FCSB) & Barca

Barca...bleah! N-ai gusturi deloc, scuza-ma ca ti-o zic.

Ce ai cu Barca? Trec si ei printr-o perioada proasta de cand o plecat ratatul de Moneymar.

Nu pot sa agreez o echipa de hoti,, asa cum este Uefalona, nu am suportat niciodata echipa asta, totul s-a accentuat cand echipa ta iubita a furat-o pe Arsenal in UCL acum cateva sezoane, aia a fost picatura care a umplut paharul.
Stai linistit ca nici pe circarul ala nu-l am la inima,, putini sud-americani ii simpatizez datorita caracterului, Neymar n-are ce cauta in lista aia.

Ah nu știu ce să zic. Toate echipele fură în UCL. Nu știu de faze la Barcelona, dar de exemplu Real fură ca-n codru (vezi ultimile două întâlniri cu Bayern).

Cât despre Arsenal, păcat de finala aia pierdută în 2006 sau 2007. Atunci era probabil cea mai puternică echipă din istoria clubului. Acum e nașpa de voi cu Emery care e antrenor de Europa League. Plus că echipa de la atac în jos e slabă, trebuie transferuri făcute de urgență. Btw, super achiziție cu Leno.

Uita-te dupa 2008 incoace cand a inceput Barca sa se ridice, de acolo au inceput si scandalurile, meciurile pline de furturi.

Vezi episodul Chelsea 2009 la retur, vreo 5 penalty-uri neacordate lui Chelski, vezi Barca-Arsenal in 2011 cand pe Camp Nou a fost eliminat Van Persie total gratuit, scapase singur spre poarta, iar tusierii au acordat offside eronat,, el a continuat faza si a fost eliminat, am murit de nervi atunci, si tot atunci un penalty gratuit acordat Barcei, la scorul de 2-1, ne-au eliminat din furt, trebuia sa mearga Arsenal mai departe atunci.
Sa nu uitam si cazurile din campionat cand fura sa ia titlul si tot asa.
De Real nu vorbesc, sunt regii furturilor si aia, de ce crezi ca toti microbistii sunt impotriva Barcei si Realului? nu e coincidenta absoluta deloc.

In 2006 a fost finala, ce echipa avea Arsenal...ma bagi in melancolie si amintiri.

Oricine mai bine decat Wenger... Emery nu a fost preferatul meu, il voiam pe Allegri sau pe Simeone, dar nici n-am respins ideea aducerii lui Emery. Voi vedea ce o sa faca, abia astept noul sezon, am incredere in baieti, vom mai transfera, de un inchizator si de un fundas central mai avem nevoie, de atac nu trebuie sa zic nimic, e stelar... Ozil-Lacazette-Auba/

Va juca armeanul în locul lui Auba acolo, iar Auba în locul lui Laca. Cât despre antrenor cel mai bun ar fi fost Jardim de la Monaco.

Also, vad ca avem fani 442oons pe aici laughing (chelski)

De Miki am uitat, care si el are calitate in joc.
Jucam cu Auba varf, asa a fost jucat pe final de sezon,, e atacantul pe care mi-l doream de la Van Persie incoace, practic o baga din toate pozitiile in plasa.
A fost si Jardim o preferinta personala, inainte sa ia titlul anul trecut, de pe vremea cand Monaco o batea pe Arsenal.

Bine ca am scapat de Wenger si Giroud, slava Cerului... astia ma imbolnaveau.

Nici intr-un caz, eu asa ii numesc pe plasticii astia de mult. Preferata mea e 'London second's '!

E bunicel armeanul, dar nu va ajunge la degetul mic a lui Alexis. Mare jucător ăla. Proști cei de la Barca când l-au dat și l-au adus pe țiganul din brazilia.

Prosti mai mari decat la conducerea lui Arsenal nu gasesti, l-au dat pe Alexis la United... la dusmanul tunarilor, suntem patiti cu Van Persie si tot nu s-au invatat minte,, asta a lasat Wenger in urma lui, doar prapad, are o munca titanica Emery de pus la punct, mare de tot.

Scuze ca ti-o zic eu, dar Arsenal e cea mai "bleah" echipa din cate am vazut.Niste posaci, cu antrenorii lor de doi bani in frunte.
Nu ca as fi fan Barcelona. Apreciez mult si Real Madrid, si PSG, si Atletico...Doar ca tunarii sunt cea mai proasta echipa celebra in momentul de fata laughing

Pentru ca tie iti e ciuda ca Barca e mai buna decat "your love", asta inseamna ca ei sunt rai? laughing

| Drimmero a răspuns (pentru BlueDark):

Bwhahahaha...mai informeaza-te si apoi da-ti cu parerea. Lasa Arsenalul pe seama celor care inteleg filosofia clubului.

Niciun dubiu nu am ca nu prea ai habar de ceea ce zici, atata timp cat sustii Real si PSG, plasticii nu au dreptul la opinie.

Mai bine iubesc o echipa curata care lupta cinstit, decat o gloaba care si-a facut istoria prin arbitrii!

Mna...Tu admiri doar jucatorii anonimi, care joaca fotbal in spatele casei.Echipa de amatori, frate...

Vorbesti prostii, nu ai habar.

Fugi d-aici. Daca spui la Barcelona si PSG nu-s echipe faine, inseamna ca n-ai vazut un meci de-al lor in veci.

Prietene, am ani si ani de cand urmaresc sportul asta, Barca e o hoata, PSG e doar o camila,, in fata multora, ele sunt doar niste plastice.

Mda...Spune suporterul unei echipe care n-a mai vazut finala de cupa de nu stiu cand...Cred ca ultimul lor meci de finala a fost pe vremea lui Adam laughing

Asta e,, noi fanii Arsenal ne iubim echipa indiferent, nu suntem fani de rezultate, in schimb voi sunteti doar o gloata care umbla dupa echipele in voga, lasati-ne pe noi sa iubim echipa din inima, voi dupa directia vantului!

Nu stiu la care "noi" te referi.Eu am trecut putin de 40 de ani si sunt suporter Barcelona de cand eram mic.Si tatal meu, si bunicul meu...Toata familia a sustinut Barcelona.
Si ce crezi, ca din totdeauna a fost asa de sus ca acum? Nooo, am trait sa vad momente in care erau pe la coada clasamentului.
Nu compara tu PremierLeague (unde sunt numai 2-3 echipe mai faine) cu LaLiga(unde clasamentul este atat de strans, incat se poate schimba chiar in ultimul moment).
Mie imi place Barcelona dinainte sa apara Messi, Suarez si ceilalti.
Ai vostri n-au istoria echipei asteia, sunt mici copii.

La ce-mi spui aici, nu prea vad sa ai 40 de ani, sau daca ii ai, degeaba ii ai...

Prietene, de fapt comparatia ta e exact invers, in EPL e lupta crancena pentru campionat mereu, iar in La Liga e care fura mai mult, ori Barca, ori Real.

Care istorie la barcelona? dinainte de 2008 erati anonimi prin Europa, iar Arsenal are istorie, dar nu are trofee importante in Europa, admit asta.
Nu are Barca trofee castigate la cate umilinte am indurat eu pentru Arsenal si inca mai voi indura/

| GabrielGL a răspuns:

Daaa

| kiatres56 a răspuns:

Nu a avut jucatorii pregatiti

| Richard01 a răspuns:

Din cauza aroganței?

| Xfer a răspuns:

Nu.De ce ai plânge? la urma urmei este doar un joc nimic mai mult.