Ai mai pus intrebarea asta, si iti voi raspunde iar.
Acum cativa ani la o umilinta luata de Arsenal de la United cu 8-2, de nervi, de frustrare,, nu admiteam asa ceva, dar a trecut timpul, si am trecut peste multe alte umilinte, in anii astia.
Asta e, voi merge inainte cu echipa la bine si la rau, dar mai ales la rau, pentru ca aia inseamna sa-ti iubesti echipa neconditionat. Nici nu-ti poti imagina cata dragoste port eu echipei asteia, ca pe ochii din cap o iubesc.
De ce a pierdut? Ca sunt slabi de aia.Lumea se s chimba frate, Germania nu mai e cea fost odata si se pare ca e mai nasol cu ei pe an ce trece.Is parf nu doara la sport,uite in politica,o sa urmeze si restul,asteapta o sa vedem ceva mai tarziu Lumea se schimba,unia cad,se ridica alti si tot asa,raman in picioare aia care au mentalitate.Din pacate germanii de cand sau reunificat li s-a cam dus toatu de rapa,nu mai sunt ceau fost,nu mai au mentalitatea care o aveau candva.
Ma gandeam sa glumesc nitel dar stiu ca tu esti cel mai supracios de pe aici si blochezi omu imediat.Dar stii? Nu ma pot abtne si zic.
Germania na castigat ca nu au mai avut timp sa dea ceva cetatenie araba la imigrantii astia veniti acu,Merkel baba cloanta s-a miscat cam incet,si uite asa cu doara ceva germani jigariti, plus cativa turci cu mintea cine stie pe unde si ceva negrii de prin Africa fomisti, nu au putut sa fnaca mare lucru, deci le lipseau astia arabii, puneau astia ceva bombe, linistea pe toti acolo
Se pare că e o problemă cu campioanele mondiale la primul turneu după câștigarea trofeului. 4 din campioanele mondiale de la ultimile 5 turnee finale au fost eliminate încă din faza grupelor (Franța, Italia, Spania și Germania mai nou). Plus probabil i-au ajuns blestemele brazilienilor pe nemți după acel viol din semifinale (7 - 1 pentru Germania) de la ultimul CM.
Cred ca au plecat cu gandul de superioritate deci oliver kahn spunea gata cu vorbaria ne punem pe munca, stia el ce stia, s-a vazut inca din meciul cu mexic ca ceva nu e ok apoi cu suedia iar in ultimul meci credeau ca sunt la gradinita, Germania poate lua oricand cetatenia fara nici un motiv, asta nu e o problema, numai primeste pentru ca numai are majoritate merkel in bundestag
Coreea de Sud nu-s așa prafi cum crezi. Au națională mult mai bună ca România. Totuși la ei joacă Son, om de bază la Tottenham. Numai ăla are cotă cât naționala noastră (50 de mil.)
Nu am stiut, nu sunt pasionat asa intens de fotbal, doar la turnee finale ma uit, chiar nu stiam ca correa are echipa de fotbal, bravo lor, e plin Facebook de glume
El asa face, suntem obisnuiti cu iesirile lui din poarta pe final de meci, ca sa grabeasca atacurile, sa dea mingii cat mai inalta spre careul advers si sa recupereze, dar acolo nu mai avea ce face, Neuer n-are nicio vina ca Germania a pierdut calificarea, vina o are intreaga echipa.
Franta il castiga, merg pe mana vecinilor Germaniei!
Dinainte de mondial spun că Franța câștigă. Cu jucători precum Griezmann, Mbappe, Kante sau Pogba nu ai cum să dai greși. Plus că au niște rezerve fantastice. Tolisso, Coman, Fekir, jucători care oricând pot intra să facă diferența. Brazilia are a doua șansă, după care vin Belgia cu Portugalia.
P.S. Păcat de Low. personal eram curios să văd unde își mai poate băga ăla mâna până în finală
Franta are un lot exceptional, nu m nimic de reprosat, doar ca nu au antrenor...Franta ar trebui sa aiba galop de sanatate prin competitia aia cu asa echipa.
Mbappe viitorul balon de aur in viitor, e fenomenal pustiul asta.
Nu te-am mai vazut pe aici,, cu care echipa tii?
Ce ai cu Barca? Trec si ei printr-o perioada proasta de cand o plecat ratatul de Moneymar.
Nu pot sa agreez o echipa de hoti,, asa cum este Uefalona, nu am suportat niciodata echipa asta, totul s-a accentuat cand echipa ta iubita a furat-o pe Arsenal in UCL acum cateva sezoane, aia a fost picatura care a umplut paharul.
Stai linistit ca nici pe circarul ala nu-l am la inima,, putini sud-americani ii simpatizez datorita caracterului, Neymar n-are ce cauta in lista aia.
Fiindca era si timpul sa mai castige coreeni ceva sa le faca in ciuda vecinilor nordici.
Ah nu știu ce să zic. Toate echipele fură în UCL. Nu știu de faze la Barcelona, dar de exemplu Real fură ca-n codru (vezi ultimile două întâlniri cu Bayern).
Cât despre Arsenal, păcat de finala aia pierdută în 2006 sau 2007. Atunci era probabil cea mai puternică echipă din istoria clubului. Acum e nașpa de voi cu Emery care e antrenor de Europa League. Plus că echipa de la atac în jos e slabă, trebuie transferuri făcute de urgență. Btw, super achiziție cu Leno.
Uita-te dupa 2008 incoace cand a inceput Barca sa se ridice, de acolo au inceput si scandalurile, meciurile pline de furturi.
Vezi episodul Chelsea 2009 la retur, vreo 5 penalty-uri neacordate lui Chelski, vezi Barca-Arsenal in 2011 cand pe Camp Nou a fost eliminat Van Persie total gratuit, scapase singur spre poarta, iar tusierii au acordat offside eronat,, el a continuat faza si a fost eliminat, am murit de nervi atunci, si tot atunci un penalty gratuit acordat Barcei, la scorul de 2-1, ne-au eliminat din furt, trebuia sa mearga Arsenal mai departe atunci.
Sa nu uitam si cazurile din campionat cand fura sa ia titlul si tot asa.
De Real nu vorbesc, sunt regii furturilor si aia, de ce crezi ca toti microbistii sunt impotriva Barcei si Realului? nu e coincidenta absoluta deloc.
In 2006 a fost finala, ce echipa avea Arsenal...ma bagi in melancolie si amintiri.
Oricine mai bine decat Wenger... Emery nu a fost preferatul meu, il voiam pe Allegri sau pe Simeone, dar nici n-am respins ideea aducerii lui Emery. Voi vedea ce o sa faca, abia astept noul sezon, am incredere in baieti, vom mai transfera, de un inchizator si de un fundas central mai avem nevoie, de atac nu trebuie sa zic nimic, e stelar... Ozil-Lacazette-Auba/
Va juca armeanul în locul lui Auba acolo, iar Auba în locul lui Laca. Cât despre antrenor cel mai bun ar fi fost Jardim de la Monaco.
Also, vad ca avem fani 442oons pe aici (chelski)
Parintele întreabă: