De Miki am uitat, care si el are calitate in joc.
Jucam cu Auba varf, asa a fost jucat pe final de sezon,, e atacantul pe care mi-l doream de la Van Persie incoace, practic o baga din toate pozitiile in plasa.
A fost si Jardim o preferinta personala, inainte sa ia titlul anul trecut, de pe vremea cand Monaco o batea pe Arsenal.
Bine ca am scapat de Wenger si Giroud, slava Cerului... astia ma imbolnaveau.
Nici intr-un caz, eu asa ii numesc pe plasticii astia de mult. Preferata mea e 'London second's '!
E bunicel armeanul, dar nu va ajunge la degetul mic a lui Alexis. Mare jucător ăla. Proști cei de la Barca când l-au dat și l-au adus pe țiganul din brazilia.
Prosti mai mari decat la conducerea lui Arsenal nu gasesti, l-au dat pe Alexis la United... la dusmanul tunarilor, suntem patiti cu Van Persie si tot nu s-au invatat minte,, asta a lasat Wenger in urma lui, doar prapad, are o munca titanica Emery de pus la punct, mare de tot.
Superioritatea lor s-a cam dus au apus vremurile alea.Nu am spus ca Germania poate lua cetatenia, ce cetatenie sa ia de unde anume? Am spus ca o guma ca nu a mai avut Merkel timp sa dea cetatenie la ceva arabi din astia jihadisti sai bage in echipa, ca poate asa castigau si ei poate un meci
a fost o gluma
De slab ce au jucat. Si-au batut joc coreenii de ei si de noi astia de am pus pariuri .
Bwhahahaha...mai informeaza-te si apoi da-ti cu parerea. Lasa Arsenalul pe seama celor care inteleg filosofia clubului.
Niciun dubiu nu am ca nu prea ai habar de ceea ce zici, atata timp cat sustii Real si PSG, plasticii nu au dreptul la opinie.
Mai bine iubesc o echipa curata care lupta cinstit, decat o gloaba care si-a facut istoria prin arbitrii!
Corect asa e, e africa nu franta, dar francezi sunt doar spectatori ca si in razboi
Nu stiu la care "noi" te referi.Eu am trecut putin de 40 de ani si sunt suporter Barcelona de cand eram mic.Si tatal meu, si bunicul meu...Toata familia a sustinut Barcelona.
Si ce crezi, ca din totdeauna a fost asa de sus ca acum? Nooo, am trait sa vad momente in care erau pe la coada clasamentului.
Nu compara tu PremierLeague (unde sunt numai 2-3 echipe mai faine) cu LaLiga(unde clasamentul este atat de strans, incat se poate schimba chiar in ultimul moment).
Mie imi place Barcelona dinainte sa apara Messi, Suarez si ceilalti.
Ai vostri n-au istoria echipei asteia, sunt mici copii.
La ce-mi spui aici, nu prea vad sa ai 40 de ani, sau daca ii ai, degeaba ii ai...
Prietene, de fapt comparatia ta e exact invers, in EPL e lupta crancena pentru campionat mereu, iar in La Liga e care fura mai mult, ori Barca, ori Real.
Care istorie la barcelona? dinainte de 2008 erati anonimi prin Europa, iar Arsenal are istorie, dar nu are trofee importante in Europa, admit asta.
Nu are Barca trofee castigate la cate umilinte am indurat eu pentru Arsenal si inca mai voi indura/
Parintele întreabă: