1,Care joaca fotbal bun pleaca dincolo
2, Copii din ziua de azi se joaca mai mult fifa pe pc decat in real life
3, Daca vrei ca copil sa te antrenezi platesti,multe famili sunt sarace de unde banii,chiar isi duci copilul la un centru de asta, parinti cu banii sunt alesi, nu se face alegere pe capacitati sportive si pe ce e maicata si taicatu, astea duc la niste viitori fotbalisti de tot rasul
4, Multe echipe din ro prefera sa cumpere jucatori de afara decat sa bage banii in copii
5, Nu prea suntem buni la fotbal in fapt daca privesti istoria doar cativa jucatori sau remarcat, eu cred ca mai bine ne am ocupa de gimanstica, handbal, tenis unde chiar sau castigat multe premi romaniei, da si steaua 86 dar atunci era diferit aia jucau din inima nu pentru banii
Nu se mai investeste, iar cand un jucator talentat scos din academii da randament, imediat e vandut pe sume mari, net superioare valorii lor.
Fotbalul romanesc a apus de mult, a fost candva farmecul vietii cand erau derby-uri.
Pentru ca nu ne putem tine jucatorii de valoare aici, multi pleaca unde e mai bine pentru ei.
Se vede ca nu ai vazut ce s-a intimplat la alegerile pentru presedintia FRF... Ai fi inteles de ce.
Proasta organizare in acest sport duce la dezastrul de care avem parte.
Ce jucători au mai plecat din România în afara de câteva țepe date de Becali sau Hagi? Abia aștept să-l văd pe Ganea la Bilbao. Și pe ce sume mari? Steaua e singura care a vândut pe sume mari vreo 3-4 jucători(Stanciu, Gardoș, Chiricheș, Rădoi), problema e că academiile nu scot nimic, concret nici nu prea mai există academii.
N-a apus fotbalul românesc și nu cred că o să apună, doar că e departe de apogeul anilor '80 și începutul anilor '90, când Dinamo și Steaua erau în top 5 echipe din Europa, dar încă suntem la un nivel acceptabil, încă vine lumea la stadion la meciurile ce prezintă interes. Nu-i chiar atât de rău.
Cand vorbesc de fotbalul romanesc, simt cum un gol apare de nicaieri. M-am lepadat de el, dar nu de tot.
Wenger isi facea iluzii ca pleaca cu un trofeu. Ce bine ca in mai putin de o luna devine istorie/
E părerea ta, pentru mine încă prezintă interes.
Ăsta-i un subiect pe care nu-l mai discut cu tine, Arsenal și-a pierdut identitatea, sezonul viitor, chiar și cu 3 trofee, ar fi 0. Cam ce e și City, o echipă de nimic.
Ce comparatie inutila...nu ai cum sa compari Arsenal cu City indiferent de situatia in care se afla echipa londoneza.
Arsenal e numele,, nu Arsene FC, asta asa ca sa vezi ca identitatea nu are legatura cu frantuzul.