| SkandallKamataru a întrebat:

De ce barbatii din ziua de azi care traiesc intr-o lume atat de simpla comparativ cu trecutul, nu se ingrijesc, nu au stil, nu merg la sala, mananca prostii, si arata ca dracu foarte multi, oameni de 90-100kg dar 0 masa musculara, arata lasati, dezumflati, prapaditi, vai mama lor? Cum se ajunge in situatia asta, chiar nu inteleg, eu de mic am fost activ si am facut sport, am ridicat greutati.
Sa ajungi ca barbat sa arati ca o balega mi se pare penibil.
Si nu sunt pe invers, dar cand merg la plaja si vad ca 90% dintre ei sunt niste baligi state in soare mi se face rau sincer, imi luasem asta vara niste gogosele cu ciocolata laughing si cand au trecut unii pe langa sezlongu meu mi-a venit sa borasc.
E innaceptabil ca barbat sa fii aschie sau obez si sa nu ai pic de carne pe tine.

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Frate, toti cei care comenteaza prost se simt atacati. Vreti sa va mai spun si eu ca fată ca asta este adevarul? Ca tot voi, astia cu falcile ca buldogul care stati la coada la șaorma si jucati 15 ore Fn pe zi aveti pretentii la fete si intrebati pe TPU de ce nu gasiti fete loiale si frumoase? Uitati ca va spun eu, existam, si fete frumoase si loiale doar ca nu stam cu babalâci. Lăsati frate aia cu " nu avem timp, avem job-uri"Eu la vârsta de 14 ani faceam fotbal, kickboxing, aveam 7 ore de scoala pe zi, aveam teme de facut si trebuia sa am grija la ce mananc din plin.Acum lucrez 9 ore pe zi, fac kickboxing de 3 ori pe saptamana, alerg tot de 3 ori pe saptamana si mai am si grija de sor-mea si de ce mananc, mai si lucrez caci vreau sa imi deschid si o afacere.Cu 1 ora pe zi de 4-5 ori pe saptamana si cu grija la ce mananca poate sa arate foarte bine.Acum mai nou se baga si scuza cu " geneticul".

107 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns (pentru dullcat):

Eu încep să mă gândesc că într-adevăr ăsta s-ar putea să fie scopul lui, un troll care vrea să se contrazică pe aici din prea mult timp liber.Că nu am văzut o frază de-a lui care să fie adevărată.

| SkandallKamataru explică (pentru J0B0MAT):

"Înțeleg că legat de pudre te prostesc ăia pe net" inteleg ca n-ai fost in stare sa imi dai un link, cu toate ca oamenii de stiinta si BODYBUILDERII PROFESIONISTI care concureaza si o folosesc de ani si ani de zile spun ca e safe, dar te-ai gasit sa vii tu cu propria ta teorie medicala sa spui ca nu sunt sanatoase.

"99% din oameni au cel puțin o problemă de sănătate, multe influențează retenția de apă și de țesut adipos mai ales din cauza medicamentelor" Mai baiatule tu pe ce planeta traiesti? laughing) Problemele de sanatate nu apar asa de-amp**ea, apar STRICT din cauza stilului de viata si a alimentatiei, si daca nu crezi asta esti batut in cap de-a binelea.
Si ce medicamente visezi? N-ai nici o treaba cu nutritia, vorbesti doar ca sa nu taci, numai bullshi7uri scrii, doar opinii personale nejustificate prin nimic.

"Alții au contraindicat să facă efort fizic intens," Nu a zis nimeni ca trebuie sa fie intens.

| CatenaccioStyle a răspuns:

Si inca ceva, esti si tu genul ala de musculos care e mare doar la piept si brate iar picioarele sunt de gainusa?

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Nu sunt mare, fac sala de vreo 5 ani de zile si mi-am antrenat in mare parte toate grupele, cu accent mare pe umeri si brate.
Sunt echilibrat si am un aspect placut, mare sunt in alta parte rolling on the floor

" Sa faci sala sau sa ridici greutati nu inseamna ca esti sportiv, sa fii sportiv inseamna mult mai mult de atat"
Sa vedem ce spune dexul? "Activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărind obținerea de performanțe; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități."

" in niciun caz sa tragi de fiare si apoi sa-ti imprasti ficatul dupa ce urci un bloc cu 8 etaje pe scari" CLAR DA, aici ai completa dreptate, trebuie un focus foarte mare si pe cardio, nu doar pe ridicat greutati, dar in principiu devii mai bun pe ceea ce te antrenezi. Si ca idee, alerg 2km in 9 minute si cateva secunde, ceea ce un om de rand nu o sa o faca prea curand laughing.

"Sala si atat e doar pentru papuseii limitati, sportul (indiferent de numele lui) e pentru oamenii care se respecta"
O zici de parca mergi la sala si doar tragi putin asa de niste cabluri si te faci mare peste noapte laughing Dar ca idee, mersul la sala e pentru oamenii care se respectawinking Aspectul e primul lucru pe care il vezi la un om.
Acum nu stiu in ce mediu ai trait tu, probabil plin de cocalari, dar altfel te percepe lumea cand esti lucrat si arati bine.

" Mai citeste o carte, mai dezvolta-te personal, scoate capul din aparate si vei observa ca lumea e diversa" Citesc carti de nutritie, fac chiar si un curs, am un job foarte bun, ma imbrac bine, am stil, am o viata, sunt foarte bine pe planul asta.
Si ce aparate vorbesti? Nu joc la aparate laughing

| Ilovedinero a răspuns:

Sincer, si problema nu e neaparat asta poblema e ca " si ei pot sa alerge cat alergam noi" " si ei pot sa faca ce facem noi" tot ei dau palme peste fund fetelor si au pretentii de milioane.Acum iti vor spune toti frustratii ca nu au timp si etc pentru ca le-ai spus adevarul dar daca le spuneam eu ca fată, iesea mare scandal.Ca fata care munceste 9 ore pe zi, ajung acasa, si am o singura zi de pauza de la sport pe saptamana, am 3 antrenamente de kickboxing, 2 de cardio si una cu greutatea proprie.Am nutritionisti personali, si tot cei cu 90 kg si 1, 70 cu burta in fata si falcile ca buldogii, aia care stau la 20 de ani pe banii parintilor si se joaca 10 ore Fn comenteaza.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Asta e un lucru bun daca lucrezi tot corpul, nu de alta dar foarte multi "insaliti" au niste picioare de domnisoare, se vede oribil sa existe o discrepanta mare intre sus si jos. In 5 ani nu prea ajungi mare daca faci natural, insa daca bagi prostii te faci dar ajungi cu ficatul svaiter big grin.

| SkandallKamataru explică (pentru Ilovedinero):

"Am nutritionisti personali, si tot cei cu 90 kg si 1, 70 cu burta in fata si falcile ca buldogii, aia care stau la 20 de ani pe banii parintilor si se joaca 10 ore Fn comenteaza"

Falcile ca buldogii, am murit laughing)
Pai fix aia comenteaza, nu o sa vezi un sportiv ca o sa vina sa ma contrazica ca sportul e o pierdere de timp si nu e bun, si ca sa mananci sanatos nu e bine, tot balegile astea state in soare vin sa comenteze si sa vorbeasca despre nutritie si despre sport cand mananca si ei o salata la 2 saptamani si singurul sport pe care l-au facut era fotbalul din curtea scolii.

"In 5 ani nu prea ajungi mare daca faci natural" Nu ai nevoie de 5 ani, 3 ani sunt suficienti laughing
Nu trebuie sa fii mare ca Arnold sau sa ai cei mai mari muschi, ca nu despre asta e vorba, trebuie doar sa fii estetic, 5 ani e mai mult decat suficient sa arati ca o statuie greceasca.

| Ilovedinero a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Salata aia de la doua saptamani e la pachet cu micii si cu șaorma sau?

"Sa vedem ce spune dexul? "Activitate fizică a cărei practică presupune un antrenament metodic, respectarea anumitor reguli și a unei anumite discipline, având la bază elementul competitiv și urmărind obținerea de performanțe; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități."

Nu ai inteles, e o mare diferenta intre a face miscare, activitate fizica si a fi sportiv, iar sala ghici din ce categorie face parte. Iar tu nici macar nu faci de performanta ci doar pentru tine, deci faci miscare fizica si atat, nu "sport", ca tu nu practici nimic, sper ca ai inteles aluzia.

"O zici de parca mergi la sala si doar tragi putin asa de niste cabluri si te faci mare peste noapte laughing Dar ca idee, mersul la sala e pentru oamenii care se respectawinking Aspectul e primul lucru pe care il vezi la un om.
Acum nu stiu in ce mediu ai trait tu, probabil plin de cocalari, dar altfel te percepe lumea cand esti lucrat si arati bine." Poti sa arati bine si fara sala. Daca mananci ce trebuie si te ajuta geneticul nu mai ai nevoie de sala, asta ca sa iti combat argumentul cu fizicul, da, conteaza cum arati dar ridicatul de greutati nu ajuta la nimic daca nu corelezi cu un sport. nici macar pentru autoaparare nu e ce trebuie, sper ca esti constient ca poti sa ai 50 in brat si sa iti iei somn de la unul de 2 ori mai mic decat tine dar care stie bataie, vorba "barba nu are muschi" e mai mult decat adevarata. Acum sper ca intelegi de ce zic ca muschii nu sunt totul, nici macar pentru a agata pentru ca femeile au tot felul de asteptari si gusturi, deci muschii sunt un bonus si atat iar de multe ori pot fi degeaba daca nu stii cum sa-i pui in functiune.

| Ilovedinero a răspuns (pentru SkandallKamataru):

De ce sa fie sportul o pierdere de timp?
Aa stai, ne pierdem timpul cu o gandire ambitioasa, ca ne mandrim cu corpul nostru( ignora cacofonia), ca investim in noi ca persoane, ca invatam sa avem autocontrol atat fizic cat si psihic, ca invatam sa ne analizam greselile, ca invatam cum sa fim persoane mai sociabile, ca suntem mai igienici, ca invatam cum functioneaza corpul uman, ca ne intarim imunitatea, ca nu mai suntem atat de predispusi la unele boli dar mna, ne pierdem timpul

Mai tine si de genetic, dar majoritatea vor sa-si depaseasca geneticul si vor sa fie cat mai mari dar din pacate pentru ei isi termina sanatatea cu steroizi si tot felul de prafuri, daca ar fi educati in ceea ce inseamna alimentatie si sa isi stie limitele ar trai mai sanatos. Exemplul cu Arnold nu e prea bun pentru ca si ala a fost imparatul steroizilor dar macar a fost actor bun.

| relian a răspuns:

Citi 15 ani ai? Cind o sa mai cresti, cand o sa ajungi si tu cu mai multi ani, dealde zeci de ani, o sa descoperi ca no sa iti mai placa sala laughing ca e mai comod sa fretgi tipartu, decat sa ai grija de corpul tau.

Asa ca idee, este bine ca oamenii sa arate bine, sa se ingrijeasca, asa cum spui tu, dar cei mai multi nu s e pot abtine, maninca mult, altii nu fac nimic si maninca, de acolo ingrasatu ala si toate alea.

Cei slabi nu maninca, ori maninca f putin si nu prea se prinde de ei mincarea.Altii se ocupa cu bautura si mincare mai putina, slabi si aia.
Dar nici sa arati ca cei de la sala, deformat, daca tu consideri ca asa ar trebui sa arate un barbat, eu is de alta parere.Sa arati desfigurat, cum ajung unia la sala, adica cu masa musculara de spui ca e o anomalie, mai bine de astia balega ce spui tu laughing

Eu merg pe cjestia ca omu trebuie sa nu fie bgras, iar ca spor sa alerge, sa tina pe el doar muschii cei are, sa nu isi mareasca masa musculara, doar sa intretinja ce are, prin alergat ai rezolvat chestia asta.

Deci cei cu sala, pentru mine is mai dizgratiosi decat cei care is balega laughing

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru Ilovedinero):

Vad ca ai scris mai sus ca ai practic kickbox si fotbal, deci trebuie sa stii cu ce se mananca un sport mai ales daca ai facut de performanta, asa ca te rog sa nu bagi in aceeasi propozitie niste sporturi cu sala pentru ca sunt domenii total diferite, un sport are cu totul o alta disciplina fata de mersul simplu la sala, pregatirea fizica nici nu se poate compara. Aici in intrebare era vorba doar de mersul la sala, nu la sport in sine. Am facut fotbal de performanta si am practicat putin sport de contact si pot sa zic ca antrenamentele de acolo scot untul din tine la propriu, e disciplina in toata regula si atat, nu putem compara mere cu pere. Individul a vrut doar sa starneasca diferite reactii negative cel mai probabil insa vorbeste in necunostinta de cauza pentru ca el are impresia ca daca nu faci sala ca barbat inseamna ca esti 0 ceea ce mi se pare urat sa jigneasca o categorie de barbati care poate sunt deja satui de cat sport au facut de performanta la viata lor, sportivi in adevarul sens al cuvantului, "insalitii" doar viseaza la asta.

"un sport are cu totul o alta disciplina fata de mersul simplu la sala"
Si pentru tine faptul ca mergi la sala si aproape o ora tragi de greutati fiecare set dus la epuizare, pana tremuri, si mergi zilnic indiferent de cum te simti, iar dupa ce termini antrenamentul, 24h sa ai grija la ce mananci si sa iti numeri caloriile, proteinele, carbohidratii, grasimile, nu e disciplina?

"el are impresia ca daca nu faci sala ca barbat inseamna ca esti 0" Nu trebuie sa faci neaparat sala, poti sa faci flotari, poti sa faci tractiuni la bara, genuflexiuni, e vorba sa intretii un corp frumos ceea ce e relativ simplu.

David Goggins unul dintre cei mai disciplinati oameni de pe planeta care alearga zilnic zeci de kilometri, e ultra maratonist, castiga maratoane de sute de kilometrii, si face sala de 3-4 ori pe saptamana. Asa ar trebui sa arate un barbat, sa aiba fizicul lui Goggins: https://www.google.com/......ps?/search

Vrei sa-ti mai spun ca acest ultra maratonist care face sala are si recordul mondial la tractiuni? 4.030 tractiuni in 17 ore.

Nu am spus ca muschii sunt totul, si nu am spus ca trebuie sa fii cat mai mare, spun ca trebuie sa fii activ fizic si ca trebuie neaparat sa faci niste exercitii cu greutati (fie ca e greutatea propriului corp, fie ca e o greutate de la sala).

Un om de rand are muschii atrofiati, si nu poti sa arati bine fara sala, pieptul, bratele, spatele, abdomenul, picioarele, si ce mai vrei tu, nu se dezvolta fara greutati.
Avand muschi, esti mai puternic pentru ca esti in stare sa ridici acele greutati pe care nu puteai inainte.

Nu e vorba de cat ai in brat, e vorba sa nu fii o balega, de-aia te-a inzestrat dumnezeu cu muschi, si de-aia ai abilitatea de a ii face mari, ca sa arati bine. Un om care arata bine e un om muncitor, ca nu ajungi sa arati bine din intamplare, e ceva ce necesita timp(ani de zile, consistenta, disciplina si rabdare)
ASTA mi se pare mie un corp decent: https://www.google.com/......ps?/search

Te uiti la el si ai ce admira, are brate, umeri, piept, are o forma, nu e un ca*at in ploaie ca asta: https://www.google.com/......ps?/search
Ca asta nu e corp de barbat.
Ajungi sa arati ca prima persoana cu un an si ceva de sala daca ai genetic relativ decent.
Pai in 3 ani deja esti la un alt nivel.

Baga scuze cu geneticul, cu probleme de sanatate laughing Ca 99% dintre persoane au probleme de sanatate, ca fiecare persoana ia pastile si face retentie de apa si grasime laughing Bai deci cand auzi ce scriu unii te ia capul tu fiind o persoana activa care face sport si stie cat de cat despre nutritie laughing

| haileewatson a răspuns:

Depresie, lipsa de timp

| Ilovedinero a răspuns (pentru CatenaccioStyle):

Si tata a facut fotbal de performanta, si acum la varsta de 42 de ani, face sport. Bunicul, care a fost culturist pana la varsta de 70 de ani urca munti, mergea cu bicicleta.Stiu si eu ca sportul de performanta scoate untul din tine insa eu cel putin am castiguri destul de mari din el.Cu 1 ora pe zi crede-ma ca poti face multe.Chiar daca mergi la sala, chiar daca faci miscare in intimitatea casei, chiar daca mergi si urci pe munte, chiar daca mergi la alergat.Am spus ca problema este ca cei care comenteaza prost de cei in forma ca " si ei pot" si ei aia si ei cealalta sunt cei care nu fac nimic. Daca ar tacea din gura macar, dar nici asta nu fac

| SkandallKamataru explică (pentru relian):

"dar cei mai multi nu s e pot abtine, maninca mult" Poti sa mananci mult si sa fie slab caloric si sa fie in continuare bun la gust, si asta fara se te ingrasi.

"Dar nici sa arati ca cei de la sala, deformat, daca tu consideri ca asa ar trebui sa arate un barbat, eu is de alta parere.Sa arati desfigurat, cum ajung unia la sala, adica cu masa musculara de spui ca e o anomalie, mai bine de astia balega ce spui tu "
Da cine dracu arata desfigurat ca nu inteleg? Tu crezi ca toti cei care se duc la sala arata ca Arnold? laughing laughing cata deluzie, doamne cand citesc astfel de comentarii imi vine sa ma dau cu capu de pereti cand vad cat de dezinformati sunt unii pe niste subiecte atat de simple.
Nu stiu de ce o dati in extreme, si nu stiu de ce ai impresia ca pentru simplul fapt ca esti in sala apar brusc muschii pe tine? Crezi ca daca tragi de niste cabluri si faci niste repetari gata, BRUSC apar muschii din neant ca ai tras tu de cabluri si ai ridicat 3 greutati? Sa iei 1 centimetru in brat pur masa musculara, trebuie sa tragi luni de zile, sa duci fiecare antrenament la epuizare, ultima repetare din fiecare set sa fie ultima, sa iti tremure mana de greu ce e, apoi cand ajungi acasa sa mananci cum trebuie, cat trebuie, si ce trebuie, asa se ia in masa musculara, si faci asta pentru fiecare grupa de 2-3 ori pe saptamana, fiecare antrenament cate 40-50 repetari in total, asta pentru o SINGURA grupa musculara, iar tu in sala antrenezi zeci.
Daca tu chiar crezi ca ai pus mana pe gantera si de maine esti mai umflat, de saptamana viitoare si mai umflat, si in cateva luni faci dita mai bratele, ai probleme cu capu inseamna laughing

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru CatenaccioStyle):

Ai dreptate, sunt destui in tara asta care cred ca daca fac sala gata tata sunt buni si la forta si la tot, cred ca sunt buni acum si la bataie si la alte sporturi numai pentru ca ridica niste greutatihee hee.Nu stiu cum sa le spun da poti sa fi tu Andrei din mijlocu orasului care face sala in fiecare zi daca te iei in clanta cu ion din varfu dealului care in timpul lui liber cara baloti sau face alte treburi casnice te impacheaza ala imediat.Ca diferenta intre unu care face sala si unu care sta la sat si munceste e ca la sala zice ba iau pauza de 2 minute ca nu mai pot, ala la sat n-are timp el de luat pauze ca are multe pe cap.Si ti-o zic din ambele experiente, am fost si la sala si am fost crescut si la tara si stiu cum e.La sala zici hai ba lasa 2 minute pauza, la munca e hai ba ca am treaba n-am timp de stat degeaba.Si automat cand muncesti iti cam duci la limita muschi.Imi aduc aminte ca atunci cand eram mai pusti pe la 13-14 ani aveam vecini numai de astia batrani si veneau astia cu sacii cu mancare pentru animale si veneau 10-20 de saci si aia saraci de ei nu mai aveau forta sa-i care si eram eu nevoit sa-i le car saci, bine ma plateau dar ideea asta era ca eu eram nevoit sa dau saci de 30-50kg jos din masina alora si sa-i duc si pana la astia in curte dar sa o fac si repede ca desteptii aia opreau masina in mijlocu drumului.Deci lasand la o parte povestea asta, mai sunt si altele ale altor oameni.Tu degeaba esti Andrei din mijlocul orasului care se duce zilnic la sala ca niciodata n-o sa fi mai bun la bataie decat unu care saracu a crescut de mic cu munca ca la ala cu munca nu exista stai ba vere ca iau pauza 2 minute intre seturi.Acum vad ca copii astia nici macar nu stiu ce inseamna sa fii sportivhee hee. Sportiv inseamna sa practici un sport si sa faci cariera din el, nu sa fi un papagal care merge de 3 ori pe saptamana la sala si sta o ora acolo.Pai daca astia se numesc sportivi, aia care de la 4 ani practica un sport pana la 40 cand se retrag cum se mai numesc?

| SkandallKamataru explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

"Alexandrucontfacutlamisto" a scris si un comentariu facut la misto.

Doamne deci toti taranii s-au apuca sa-mi raspunda mie la intrebare si sa imi zica cum e cu sala, ma asteptam sa vad niste raspunsuri serioase, dar numai dobitoci si cretini la categoria sport si numai raspunsuri cretine laughing

"Si pentru tine faptul ca mergi la sala si aproape o ora tragi de greutati fiecare set dus la epuizare, pana tremuri, si mergi zilnic indiferent de cum te simti, iar dupa ce termini antrenamentul, 24h sa ai grija la ce mananci si sa iti numeri caloriile, proteinele, carbohidratii, grasimile, nu e disciplina? " Iar comparam mere cu pere, asta e o joaca de copii, n-ai cum sa compari trasul de fiare cu disciplina unui sportiv profesionist indiferent de sport, tu faci doar miscare, nu sport, si sa tragi aproape o ora e o gluma, cred ca si gimnastele trag mai tare decat voi la antrenamente.

"David Goggins unul dintre cei mai disciplinati oameni de pe planeta care alearga zilnic zeci de kilometri, e ultra maratonist, castiga maratoane de sute de kilometrii, si face sala de 3-4 ori pe saptamana. Asa ar trebui sa arate un barbat, sa aiba fizicul lui Goggins" Asta e sportiv iar pe langa fiare care sunt doar un bonus omul sta foarte bine pe cardio pentru a castiga maratoane, e antrenat special pentru asta iar sala nu are legatura cu performantele lui, pentru a fi maratonist ii trebuie anduranta, rezistenta (cardio) si sa fie rapid care asta e un talent nativ, nu iti poti antrena viteza + ca muschii prea mari consuma prea multa energie si iti ingreuneaza viteza, deci nu te ajuta mai deloc.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru Ilovedinero):

Evident ca orice tip de miscare face bine pentru organism, absolut orice activitate care te transpira e un bonus in viata ta si ar trebui ca toata lumea sa lase sedentarismul si sa aiba zilnic activitati fizice, te ajuta psihic si fizic sa te simti mai bine si sa fii o versiune mai buna de-a ta. Nimic de comentat aici insa omul ridica trasul de fiare la rang de arta dar e doar un mizilic in comparatie cu ce antrenamente faci in cadrul unui sport profesionist, sala e mic copil.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Exact asta i-am explicat si eu pustiului ca e blasfemie ca astia care fac doar sala sa se numeasca sportivi, oricum majoritatea se cred zei pana ii pui sa dea o tura de stadion si ei deja au crampe musculare pana la linia de finish, atentie o tura, nu 10 cate se faceau pe vremea cand practicam fotbal. daca intarziai la antrenamente bagai inca 5, daca comentai la antrenor bagai si mersul piticului pana i se facea mila de tine, dar in ziua aia nu mai erai bun de meci, nici nu vreau sa mai zic ce pateai daca luai cartonas rosu in timpul meciului si erai suspendat, eu veneam acasa rupt de oboseala si mi se facea rau la ce antrenamente puteam sa facem, pustani inca si necopti dar ne prindea bine pentru ca in timp ne crestea rezistenta si eram feriti de accidentari precum crampe, rupturi, stia mosul meserie, era scolit pe partea tehnico-tactica si fizica, scotea untul din noi dar eu unul ii sunt recunoscator pentru ca m-au ajutat in viata tehnicile pe care le consideram barbare pe atunci. Cat despre ce ai spus tu pot sa zic ca ai dreptate, daca ai muschi nu inseamna ca esti bun la bataie, singurii care pot vorbi de bataie sunt luptatorii profesionisti, luptele de contact sunt probabil cele mai grele sporturi de practicat, te solicita fizic si psihic pana la refuz iar antrenamentele sunt spartane acolo, sportul e mult mai mult decat trasul de fiare, n-are nici cea mai mica legatura pentru ca sunt 2 drepte paralele happy.

"n-ai cum sa compari trasul de fiare cu disciplina unui sportiv profesionist indiferent de sport" si pentru culturiștii profesionisti care concurează tot o joaca de copii e? De ce dai răspunsuri tampite cat tu n-ai pasit in viata ta într-o sala de forta? Am impresia ca tu dai raspunsurile astea cretine doar ca sa ma enervezi. Dupa ani si ani de tras ca nebunu de fiare, sa vina unu ca tine sa imi zica ca e o nimic toata ce mare branza, nici nu se compara cu ce face o gimnasta sau un fotbalist laughing du-te bai nene la sala si fa un antrenament cu un antrenor personal ca iti plangi vorbele, dar asa e, toti românii sunteți experti in toate, nutritie, sport, si asta de pe canapea...prosti mai sunt romanii ma jur, cea mai retardata națielaughing

"luptele de contact sunt probabil cele mai grele sporturi de practicat, te solicita fizic si psihic pana la refuz"
La fel e si cu greutățilelaughing laughing ți-o spune cineva care a practicat box 3 ani si mma practic de vreo 6 ani incoace.
Ai impresia ca ce nu e de anduranță nu e solicitant te inseli.
Ridicatul de greutăți e un sport, Bodybuilding-ul e un sport, POWERLIFTING-UL unde ridici sute de kg de la sol si deasypra capului e un sport... Dar se găsește un Dorel ca tine sa spuna ca daca nu alergi pana ramai fara aer nu esti sportiv.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru dullcat):

Pe bunehee hee asta saracu de el crede ca toata lumea se trezeste la aceeasi ora, ca toata lumea are acelasi program la job, sau ca toata lumea are acelasi job aici referindu-ma la greutatea lui, in sensul ca unele joburi sunt mai obositoare decat altele.Nu mai zic ca unii au dracu copii n-au ei timp de mers la sala.Nu mai vorbim de oamenii care stau la tara care au treburi prin curte.Saracu de el e prins intr-o bula de aia gen andrew tate si crede ca toti barbati trebuie sa fie asahee hee,ok poti sa inveti ceva de la andrew tate(nu chestiile cu misoginismul si cu batutu femeilor clar nu), dar aici poti invata din faptul ca a fost un boschet care dormea cu fracso in masina si dupa au evoluat si au facut bani, asta ar trebuie sa fie principalul lucru sa te gandesti ba x a luat-o de jos pot si eu, dar asta nu inseamna dracu ca acum toti sa incepem sa facem aceleasi lucruri. Dupa cum vorbeste omuletu asta, sigur e genu de copil tinut de taticu si mamica in facultate, chit ca e prost gramada e acolo pentru ca na cascaval.Pare genu ala care crede ca totul i se cuvine si ca totul e usor doar pentru ca el a avut sansa sa aiba o viata mai usoara ca altii.